Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..

Техномонтаж Груп ООД   itemprop=

Техномонтаж Груп ООД

Монтаж, ремонт и сервизна поддръжка на мостови и козлови кранове. Монтаж на радиоуправление. Представител за България на HBC-radiomatic - Германия. Гаранционен и извън гаранционен сервиз. Представител за България на FELS-Франция касетачно токозахранващи.
Пловдив, ул. Патриарх Евтимий № 24

За нас: „Техномонтаж груп“ ООД е българско дружество, специализирано в монтажа, ремонта, профилактиката и техническите подобрения на подемните съоръжения. Ние предоставяме инженерни решения, базирани на опита и технологията в световен мащаб за вашите: повдигателни съоръжения, ел.инсталации, монтаж на КИП и А. Основните ни цели са качественото обслужване и удовлетвореността на клиентите ни. Благодарение на високият си професионализъм и стриктността в бизнес – отношенията, дружеството си е извоювало името на надежден партньор на редица водещи европейски компани.“Техномонтаж груп“ ООД е официален представител за България на HBC-radiomatic – Германия – радиоуправления и FELS S.A Франция – токозахранващи системи. Още за нас: Фирма „Техномонтаж груп“ ООД предлага строителство, производство, монтаж, ремонт, преустройство и сервизна поддръжка на: подемно-транспортни съоръжения парни и водогрейни котли съдове работещи под налягане тръбопроводи за водна пара и гореща вода газови съоръжения и инсталации електроинсталации Дружеството притежава държавен лиценз №ПД059 издадено от ГД „ИДТН“ гр. София и следните ISSO сертификати: EN ISO 9001:2008 BSI OHSAS 18001/ELOT 1801 Продукти: ЕЛЕКТРООБОРУДВАНЕ ЛЕНТОВИ КАБЕЛИ ТАБЛА ФЕСТОННО ЗАХРАНВАНЕ КАСЕТЪЧНИ ТОКОЗАХРАНВАЩИ С-МИ MOBILIS ELITE MOBILIS MOVIT РАДИОКОНТРОЛ ПРИЕМНИЦИ ПРЕДАВАТЕЛИ www.technomounting.com

Мнения за Техномонтаж Груп ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Техномонтаж Груп ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..