Руф Къмпани ЕООД - Вижте още

Руф Къмпани ЕООД

Руф Къмпани ЕООД е една от водещите компании в продажбата и монтажа на метални керемиди в България. Вече повече от десет години се занимава с изграждане на покриви и продажба на покривни материали. Покривите с метални керемиди възникват преди повече от 50 години във Финландия.
Рууф Къмпани Рууф Къмпани Рууф Къмпани Рууф Къмпани
За нас:

Руф Къмпани ЕООД е една от водещите компании в продажбата и монтажа на метални керемиди в България. Вече повече от десет години се занимава с изграждане на покриви и продажба на покривни материали.

Технологията и материатлите които предалгаме за изграждане на покриви е най-перспективната в момента, този вид метални покриви възникват преди повече от 50 години във Финландия и е получила голямо разпространение сред скандинавските страни, а и сред много други страни в Европа. Благодарение на висококвалифицираните специалисти инженери и монтажници, успяхме да натрупаме дългогодишен опит в изграждането на покриви и оценката на наши партньори и клиенти е доказателство за нас, че вървим в правилната посока.

Рууф Къмпани
Продукти и материали за покриви и строителни решения:

Рууф Къмпани
Метални керемиди


Ще ви предложим голямо разнообразие на видове и цветове от металните керемиди и всички аксесоари нужни за един завършен, функционален и с добър естетичен вид покрив.
Рууф Къмпани
Покривни панели Schlebach


Системата Schlebach за изграждане на покриви включва ламаринени плоскости, монтираюи се вместо битумни или керамични керемиди и други покривни или фасадни покрития.
Рууф Къмпани
Покривни панели CLICK


Покривните панели CLICK и по конкретно моделите RetroPlus, Retro 25 и Retro 38 се използват при обновяване и реновиране на стари сгради, но добре се прилагат и за новопостроени жилищни сгради и обществени сгради.
Рууф Къмпани
Безшевни улуци


Рооф Къмпани предлага и безшевни улуци с доказано качество, произведени в България по американска технология. Безшевните ни улуци се храктеризират с лесен монтаж и многообразие от цветова гама.

Рууф Къмпани
Профили от ламарина


Рооф Къмпани извършва и изработка на различни видове метални планки, които придават завършен вид на покрива, като можем да извършим и изработка на профили по чертеж на клиента с нестандартни форми и размери.
Рууф Къмпани
Покривни фолиа


Покривни мембрани и фолиа имат ролята на защитен първи слой. Те предпазват конструкцията на покрива от проникване на влага и подобряват до голяма степен изолационните качества на покрива като цяло.
Рууф Къмпани
Ниски профили

Този вид профили са добро решение за завършване на покрива, но имат и голам спектър на приложение, като: софити, облицовка на стрехи, фасади, елевации, подпрозоречни первази, гаражни врати и др.
Рууф Къмпани
Трапецовидни профили


Трапецовидният профил се използва за покриване на външна страна на покрив или облицоване на стени на гаражни помещения, навеси, стопански, индустриални или жилищни сгради

Рууф Къмпани

Щори

Щорите всъщност са вътрешен орнамент в сградите, а щорите които ще ви предложим са с различно предназначение, изработени от разнообразни материи, цветове и десени.
Рууф Къмпани
Други продукти


Ще ви предложим и декоративни профили за корнизи, изработени от високоплътен пенополистирен, върху който е нанесено специално полимерциментово покритие. Профилите от пенополистирен са устойчиви на атмосферни влияния.
Рууф Къмпани
Тавански стълби


Руф Къмпани ЕООД предлага на клиентите си различни видове тавански стълби, обикновенни и пожароустойчиви. Стълбите могат да бъдат, както дървени, така и метални. Стълбите са сгъваеми тавански от познати марки, като OPTISTEP и FAKRO.
Рууф Къмпани
Покривни прозорци


При нас ще откриете покривни прозорци OPTISTEP, FAKRO, VELUX. те са модерни, създадени по най-нови технологии, с различни видове функционалности и големи шумоизолиращи качества.

Рууф Къмпани
4.4 19