Такт Зона  itemprop=

Такт Зона

ТАКТ ЗОНА ООД е основана през 2001 година, обединявайки дейността на фирмите ЕТ Катрен и ЕТ Бонус. Дейността на фирмата е в сферата на развлекателните игри – билярд, дартс, джага - мини футбол на маса, флипери, симулатори, електронни игри с активен екран.
София, ул. Проф. Цветан Лазаров 13А

ТАКТ ЗОНА ООДе основана през 2001 година, обединявайки дейността на фирмите ЕТ Катрен и ЕТ Бонус.Дейността на фирмата е в сферата на развлекателните игри – билярд, дартс, джага (мини футбол на маса), флипери, симулатори, електронни игри с активен екран, клатушки, кранове за плюшени играчки и други. Фирмата извършва продажби, предлага съвместна дейност, отдава под наем, извършва ремонт и рециклиране на тези развлекателни съоръжения. Разполагаме с консумативи, резервни части и компоненти. При нас работят високо квалифицирани специалисти.Организираме турнири с наши или ваши съоръжения. ТАКТ ЗОНАактивно се включва в популяризиране на електронен дартц и джага.От началото на 2005 година заедно с клуб Elparaiso фирмата организира поредица турнири, които се превърнаха в златна страница от историята на Българската федерация на мини футбол на маса. ПРОДУКТИ ДАРТСФирмата предлага дартсове (нови и употребявани) за дома и различни модели за професионална употреба в барове, клубове и развлекателни центрове.Една машина може да се експлоатира от един до осем играча. Дава възможност за богат избор от игри. Снабдена е с електронен брояч за отброяване на игрите, а при нужда - с жетониера за работа с монета или жетон.Фирмата предлага консумативи и техническа поддръжка на изделията – в сервизната ни база или при клиента.Ние организираме турнири. Предоставяме дартсове за временна употреба за тиимбилдинг или парти. ДЖАГАФирмата предлага различни модели за домашна употреба, а също и модели с горно стъкло и жетониера за професионална експлоатация в заведения. Мини футболната маса има брояч, който отброява игрите, а така също и нивелационни стъпки. Краката на мини футболната маса лесно се демонтират, основното й тяло лесно се разглобява на две части, което облекчава пренасянето и монтирането й.Локалното (вътрешно) осветление, с което предлагаме джагите подобрява играта във вечерните часове и тъмните помещения. Фирмата ни предлага резервни части и техническа поддръжка в сервизната ни база или при клиента. БИЛЯРДОт билярдните маси с джобове най-разпространени са масите с дължина между 7 и 9 фута.Масата за снукър е значително по-голяма, заради по-големия брой топки, които се разполагат върху нея. Обикновено масата за снукър е дълга около 12 фута.В игри като Осма или Девета топка, маси с дължина от 9 фута се използват само от играчи, които са решили да се занимават сериозно с дадената игра.Баровете и другите заведения, които предлагат билярдни маси, обикновено използват маси с дължина 7 фута. Най-често тези маси използват жетон или монета. ЕЛЕКТРОННИ ИГРИФЛИПЕРИКЛАТУШКИДИСПЕНСЕРИ, КРАН ЗА ИГРАЧКИЕАРХОКЕЙ    Елате при нас, за да направим забавлението Ви уникално!

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?