Последни новини


Силата на Кленовият сироп

Виж още..

Асфалтиране на малки и големи площи

Виж още..

Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Виж още..

Ти Ес Инженеринг - Вижте още

Ти Ес Инженеринг

Фирма ТИ ЕС Инженеринг ЕООД е сформирана от екип от специалисти със значителен опит в проектирането и монтажа на складово и архивно оборудване (палетни стелажи, рафтови стелажи, конзолни стелажи, архивни стелажи, стелажи за складове). Основната цел, която
ТИ ЕС Инженеринг ООД

ТИ ЕС Инженеринг - Вашият избор за стелажи, почистваща техника, гардеробчета, пейки, пластмасови кутии.

Интегрирани складови решения и изготвяне на индивидален проект.

Стелажи

Открийте най-подходящите стелажни системи, които ще решат всички предизвикателства и проблеми в промишленото складиране. Очакват ви стелажни системи предназначени за различни видове леки, средни и тежки складови единици, стелажни системи за гъсто складиране, висока товароносимост, системи за опериране с повдигаща техника, системи с широко приложение в магазини с голям асортимент и много други, съобразени с индивидуалните ви нужди.

ТИ ЕС Инженеринг ООД ТИ ЕС Инженеринг ООД ТИ ЕС Инженеринг ООД ТИ ЕС Инженеринг ООД ТИ ЕС Инженеринг ООД Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг

Палетни стелажи

Системата APR12 притежава редица характеристики, които решават на практика всички проблеми в промишленото складиране. Предназначена е за различни видове леки, средни и тежки складови единици.

Рафтови стелажи

Стелажната системата DIMAX има важни характеристики като специфичен затворен профил на колоните и безболтова връзка между рамките и рафтовете, с висока товароносимост.

Стелажи за архив

 • Конвенционални стелажи за архив
 • Архивни стелажи с подвижна база
 • Вертикални архивни системи

Конзолни стелажи

Основен елемент на конзолните стелажи е носещата колоната. Независимата концепция и дизайн на стелажите позволяват съхраняване на дълги и непакетирани товари, както и контейнери. Те са удобни за опериране с повдигаща техника.

Етажни стопанства

Етажните складови стопанства представляват високи складови конструкции за складиране на стоки за ръчно опериране. Стелажните редици са свързани посредством „ висящи улици“ позволяващи придвижване на операторите между редиците на различните етажи

Мецанин конструкции

Системата GL8 позволява изграждането на мецанин с голяма площ с минимален брой подпорни колони, тъй като носещите греди имат голяма товароносимост. Произведена при строго спазване на всички текущи конструктивни правила и действащи наредби.

Индустриални стелажи

Под палетни стелажи с индустриално приложение в общия случай, се разбират стелажни системи за гъсто складиране базирани на определена логика (LIFO, FIFO), реализирани и следващи различна концепция.

Конзолни рафтови стелажи

M90 са рафтови стелажи с централна колона и конзолно-окачени рафтове. Използват се при ръчно набиране на стоките. Поради голямото количество рафтове имат широко приложение в магазини с голям асортимент от стоки.

Автоматизирани складове

Ти Ес Инженеринг

RADIO-SHUTTLE

Автоматизираните Radio Shuttle системи за складиране са иновативно решение за гъсто складиране на палетизирани товари. Те са едно по-нататъчно развитие на познатите DRIVE IN системи. Системата Radio Shuttle, предствлява автоматизирана платформа, която се движи в рамките на работния коридор, като придвижва палетата на желаната позиция.

Самоносещи складове

Безспорно най-голямо достижение на в проектирането на складови стопанства са APR самоносещите складови конструкции, където стелажната конструкция се явява носеща за сградата. Това е област, в която много малко производители имат възможност да работят, поради специфичните предизвикателства стоящи пред проектантите.

Системи за конфекция

Автоматизираните системи за пренос и съхранение на конфекция представляват интегрирани складови решения, съвместяващи различни видове стелажни конструкции с автоматизирани конвйери за пренос на дрехи. В зависимост от конкретните нужди се изработва индивидуален проект, който може да интегрира и комбинира различни стелажни конфигурации.

Подвижни палетни стелажи

Тези системи интегрират складиране на товари със значителни размери при надеждно и сигурно движение на базата. Подвижните стелажни системи са подходящо решение за съхраняване на стоки с висока плътност, като спестяват складова площ от 80%, елиминирайки отнемащите място коридори.

Вертикални складови системи

Вертикалните автоматисирани складови системи (лифтове) VERTIMAG са подходящи за съхранение на складови единици с висока плътност, като самостоятелно подсигуряват контрол на достъпа , организация и лесна експлоатация. Тези системи позволяват максимално оползотворяване на пространството във височина като осъществяват бърз и лесен достъп до материалите, благодарение на организацията на работа следваща логиката 'продукт до оператора'.

Индустриално оборудване

Открийте качество и оптимални решения за вашето индустриално оборудване. Изберете сред най-добрите гардеробчера за промишлено приложение, различни видеве пейки, маси и столове, широкоприложими сейфове с вертикална и хоризонтална ориентация, за куфари, голф аксесоари, за външна употреба и много друго. Заедно с това можете да изберете и измежду широкия асортимент на пластмасови кутии FAMI за стифиране серия STORAGE. FAMI представя за вас и шкафове и работни места. Запознайте се с тях и всички специфични приложения на индустриалното оборудване.

Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг Ти Ес Инженеринг

Пейки

 • Пейки от дърво
 • Пейки от метал
 • Пейки от пластмаса
 • Сгъваеми пейки
 • Сгъваеми маси
 • Сгъваеми столове

Гардеробчета

 • Разглобяеми гардеробчета
 • Луксозни гардеробчета
 • Неразглобяеми гардеробчета
 • Специализирани гардеробчета
 • Гардеробчета от ПДЧ
 • Гардеробчета от HPL
 • Гардеробчета от HPL с алуминиеви профили
 • Гардеробчета от полипропилен

Сейфове за багаж

 • Сейфове за супермаркети
 • Вертикални сейфове
 • Хоризонтални сейфове
 • Сейфове за голф аксесоари
 • Сейфове за куфари
 • Сейфове от полипропилен за външна употребаШкафове и работни места FAMI

Пластмасови кутии FAMI

Кабини от смолист ламинат HPL

Почистваща техника

Метачни машини за сухо почистване, миячни машини за мокро почистване, комбинирани машини за почистване и машини за почистване на градска среда.

Метачни машини за сухо почистване (Sweepers)

Ти Ес Инженеринг

Почистват без да разпрашават благодарение на патентованата система за вакуумно засмукване около четките. Контейнер за отпадъци разположен в задната част на машината, което позволява по-доброто му запълване и съответно по рядко изхвърляне.

Миячни машини за мокро почистване (Scrubbers)

Ти Ес Инженеринг

Почистват и подсушават без да оставят след себе си мокра следа. Размерът на машината трябва да е съобразен с площта нуждаеща се от почистване. Качеството на почистване зависи от скоростта на движение на машината и правилният подбор на почистващ препарат съобразен с типа на настилката и типа на замърсяването.

Комбинирани машини

Ти Ес Инженеринг

Комбинираните машини са проектирани да метат, мият и подсушават едновремено или по отделно. Подходящи са за продължително ползване и професионално почистване. Приложения: големи пространства за обществено ползване

Машини за почистване на градска среда

Ти Ес Инженеринг

Машини с висока производителност и компактни размери. Адаптивни към особеностите на градската среда позволяващи преудоляване на препядствия като стъпала, бордюри и други.

Последни новини


Силата на Кленовият сироп

Виж още..

Асфалтиране на малки и големи площи

Виж още..

Как да пестим до 70% от разходите за топла вода?

Виж още..