Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Вокс Профиле България ЕООД - Вижте още

Вокс Профиле България ЕООД

Вокс Профиле България е част от полската капиталова група VOX – водещ европейски производител на ПВЦ профили за стоителството. Profile VOX предлага на българския пазар вътрешни и фасадни стенни облицовки – ламперия и сайдинг, облицовка за стрехи – Софит, прозоречни и подови первази от ПВЦ.
Вокс Профиле България ЕООД

Вокс Профиле България е част от полската капиталова група VOX – водещ европейски производител на ПВЦ профили за стоителството. Profile VOX предлага на българския пазар вътрешни и фасадни стенни облицовки – ламперия и сайдинг, облицовка за стрехи – Софит, прозоречни и подови первази от ПВЦ, както и разнообразие от алуминиеви подови лайсни.

Офертата се допълва още от покривни мембрани, пароизолация и покривни аксесоари.

Profile VOX работи на пазара за строителни материали от 1992 г, като днес дистрибуторската ни мрежа обхваща страните от Европейския съюз, Южна Европа и Азия. Компанията има 3 производствени звена, намиращи се в Полша, Румъния и Беларус, които са оборудвани с едни от най-модерните линии за екструзия на профили и най-големите смесителни линии в Европа.

Представителството на компанията – Вокс Профиле България ЕООД се намира в град Русе, от където фирмата ефективно обслужва и снабдява свои клиенти от цялата страна, включително и всички големи вериги строителни хипермаркети.

Продуктова гама

 • Винилов сайдинг
 • Фасадни панели от ПП
 • Облицовка за стрехи – Софит
 • ПВЦ Ламперия
 • Подови первази от ПВЦ и МДФ
 • Алуминиеви подови лайсни
 • Подова изолация
 • Прозоречни первази

Фасадни облицовки

Външните облицовки с марка VOX сa стилно и функционално решение за зидани, дървени, измазани или неизмазани фасади. Подходящи са за обществени и жилищни сгради, промишлени и стопански обекти. Тази категория продукти са нетоксични, устойчиви на атмосферни влияния, химикали или насекоми. Не разпространяват огън и са неблагоприятна среда за развитие на гъбички и бактерии, поддръжката им е лесна, а монтажа - бърз и интуитивен. Осигуряват вентилацията и способстват топлоизолацията на сградата.

Системите за външна облицовка, предлагани от VOX включват: ПВЦ Софит, Винилов Сайдинг, Solid Brick и Solid Stone, както и иновативната система KERRAFRONT.

Изработена от полипропилен, системата Solid е модерно, практично и естетично решение, чийто дизайн е вдъхновен от архитектурните шедьоври в Западна Европа и Средиземноморието.

KERRAFRONT е подобрение на традиционния ПВЦ сайдинг. Изработена от разпенен ПВЦ (ПВЦ-UE) с равномерна плътност, иновативната система осигурява значително по-високи UV-устойчивост, удароустойчивост, топлоизолационни свойства, както и ненадмината естетика.

Интериорни облицовки

ПВЦ ламперия с марка VOX се предлага в две групи според ширината на ламелите – тясна (10 см) и широка (25 см). Съобразени с най-модерните тенденции в интериорния дизайн, те се предлагат в широка гама от разнообразни декори, перфектно имитиращи текстурата на естествени материали, като мрамор, дървесина, метал и др.

Освен отлична естетика, ламперията от Profile VOX гарантира високи качество и функционалност. Благодарение на своите: издръжливост, водоустойчивост и лесно почистване, облицовката е практична и атрактивна алтернатива на тапетите, боите и мазилките. ПВЦ ламперията е трайно и икономично решение за помещения в жилищни сгради, кабинети, офиси, чакални, сервизни и търговски помещения.

Освен стандартната ПВЦ ламперия, VOX предлага на българския пазар и висок клас инретиорна облицовка, от разпенен ПВЦ матераил – KERRADECO. Изработен по специална техология – KERRACORE, продукта е устойчив на влага и удари, а дигиталния печат на десените и релефната повърхност на панелите позволяват бързо и лесно постигане на уникален и изискан дизайн на всяко помещение.

Вокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООД

Подови первази

Profile VOX предлага 5 системи подови первази, изработени от ПВЦ – ESQUERO, MAGNUM/IZZI MAX, FLEX, OPTIMA и SPRINT. Те са подбрани така, че да покрият всички ценови сегменти на българския пазар, удовлетворявайки специфичните изисквания и потребности на всеки клиент.

SPRINT – най-икономичния перваз в офертата на VOX, е изработен от разпенено ПВЦ и се монтира чрез метални клипсове. OPTIMA, FLEX И MAGNUM/IZZI MAX са изработени от висококачествен ПВЦ материал, монтират се бързо и лесно чрез директно фиксиране към стената. Гъвкавите, изработени от мек полимер ръбове на первазите осигуряват плътно прилепване на первазите към стените и пода, а кабелния канал, с който са снабдени, гарантира елегантен начин за скриване на всякакви проводници. OPTIMA съчетава функционалност с оптимална цена, а MAGNUM/IZZI MAX – несравнима функционалност, благодарение на огъваемата си горна част.

ESQUERO е най-новото предложение на VOX, отличаващо се от останалите первази в 3 основни направления – добре подбрана гама от 12 декора, квадратна форма на профила и височина от 6,66 см. Тези 3 характеристики предоставят елегантно решение за завършване на пода, което е в крак с интериорните тенденции, но същевременно на икономична цена.

Нашите ценности

Основните правила, които определят дейността ни са в основата на новата ни стратегия. Нашето вдъхновение е съвременния човек и неговите потребности. Работния ни процес е фокусиран върху потребителските потребности и се водим от седем основни принципа:

 • свобода
 • знание
 • новаторство
 • творчество
 • страст
 • надеждност
 • безопасност

Нашите бизнес партньори

 • Разбираме и отговаряме на изискванията на клиента
 • Целим се към оперативно съвършенство, доставки навреме, на удобно място и с желаното качество
 • Ние познаваме, анализираме и се интересуваме от клиентите, продуктите и конкуренцията
 • Очакваме по-висока рентабилност от по-добри стоки и услуги
Вокс Профиле България ЕООД

Видео от Вокс Профиле България ЕООД


KERRAFRONT – Вокс Профиле България ЕООД - видео 1

MOTIVO digital print – Вокс Профиле България ЕООД - видео 2

ПВЦ Ламперия, колекция Модерна/Модерна Декор – Вокс Профиле България ЕООД - видео 3

Система SOLID – Вокс Профиле България ЕООД - видео 4

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..