Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Вокс Профиле България ЕООД - Вижте още

Вокс Профиле България ЕООД

Вокс Профиле България е част от полската капиталова група VOX – водещ европейски производител на ПВЦ профили за стоителството. Profile VOX предлага на българския пазар вътрешни и фасадни стенни облицовки – ламперия и сайдинг, облицовка за стрехи – Софит, прозоречни и подови первази от ПВЦ.
Вокс Профиле България ЕООД

Вокс Профиле България е част от Полската капиталова група VOX - водещ Европейски производител на ПВЦ профили за строителството. На българския пазар компанията се представя с брандовете VOX – иновативни продукти от висок клас, и Vilo – лесни за монтаж интериорни и екстериорни решения от тип „Направи си сам“.   

В допълнение на това, Вокс Профиле България е официален представител на врати Erkado  за нашата страна.

Брандът VOX включва фасадни и интериорни стенни облицовки, винилови и ламинирани подови настилки, MDF первази, облицовка за стрехи - Софит, прозоречни первази от ПВЦ, както и богато разнообразие от алуминиеви лайсни. 

Предлаганите под марка Vilo продукти са PVC ламперия, подпрозоречни первази, ламиниран паркет и богата цветова гама от подови первази.

Profile VOX работи на пазара за строителни материали от 1992г. като днес дистрибуторската ни мрежа обхваща страните от Европейския съюз, Южна Европа, Азия и Северна Америка. Компанията има 3 производствени звена, намиращи се в Полша, Румъния и Беларус, които са оборудвани с едни от най-модерните смесителни линии в Европа.

Представителството на компанията – Вокс Профиле България ЕООД се намира в град Русе, от където фирмата ефективно обслужва и снабдява свои клиенти от цялата страна, включително и всички големи вериги строителни хипермаркети.

Продуктова гама

 • Винилов сайдинг
 • Фасадни панели Kerrafront
 • Винилови подови настилки LVT Viterra
 • Винилови подови настилки с твърдо ядро Rigio
 • Иновативна стенна облицовка Kerradeco
 • Система за стрехи Sofit
 • Подови первази от PVC и MDF
 • Алуминиеви подови ласйни
 • Подова изолация
 • Прозоречни первази

Фасадни облицовки

Kerrafront

Kerrafront е модерна и издръжлива облицовка за външно приложение. Изработена е от най-високо качествен материал клетъчен PVC (сърцевина) + твърд PVC (външен слой). Благодарение на технологията Kerracore, използвана при производството на облицовката, клетъчната структура на материала се отличава с изключителна еднородност и плътност. .

В резултат на това, панелите са устойчиви и стабилни. Екологично чист и 100% рециклируем продукт. Бърза и лесна инсталация.

СайдингMax3

Сайдинг система Max 3 е фасадна система за екстремни условия, която обединява предимствата на виниловата и металната облицовка, като елиминира недостатъците им.

Благодарение на използването на иновационна,трислойна технология, Max 3 комбинира висока механична устойчивост с възможностите на полимерния материал.

Изключително съответствие на форма, цвят и структура.

Система за стрехиSofit

Система за стрехи Sofit е удобна, икономична и стилна алтернатива на традиционния дървен и метален сачак. Благодарение на здравината си, системата спомага за защитата на покривната конструкция от повреди. Тя не изисква поддръжка, лесна е за почистване, предпазва от насекоми и осигурява допълнителна изолация на покрива.

Изчистен завършек на стрехи и навеси. Може да се използва за тераси, беседки, гаражни покриви и мобилни къщи.

Външни облицовъчни панелиSolid

Система Solid e подходяща за цялостна облицовка на сгради, а също така и за акцент на фасадата, като си пасва перфектно с останалите външни облицовки на VOX.

Дизайнът на системата е вдъхновен от различните стилове в архитектурата. Характеризира се с бърз монтаж, функционалност, естетика и лесна поддръжка. Устойчива е на атмосферни влияния и UV лъчи.

Интериорни облицовки

Винилови подовеVittera

LVT Винилови подове Vittera - подбрани спрямо най- новите тенденции в интериорния дизайн. Класическата топлина на естествената дървесина или суровия чар на бетонна повърхност- Vittera е подходяща за всеки стил и интериор. Устойчива на вода, надрасквания и поява на вдлъбнатини, чудесно решение за помещения с високо натоварване, като кухни, бани и коридори. Viterra е комфортна, безшумна и топла настилка, не привлича прах и има антиалергични свойства.

Винилови подове с твърдо ядроRigio

Rigio- под, устойчив на всичко. Технологично напреднало решение, произведено в Европа, което ще се впише във всеки интериор. Отличен дизайн, водоустойчивост, линейна и цветова устойчивост и издръжливост. Инсталация без разширителни фуги: позволява да положите непрекъснат под в цялата къща. Лесен за почистване и с топлинен комфорт.

Иновативна стенна облицовкаKerradeco

Kerradeco e мултифункционална система за стени с отлични технически и функционални характеристики. Продукт без аналог на пазара. Произведена чрез иновативната технология KERRACORE. Бърза и интуитивна инсталация, като притежава технически и функционални параметри: 10 години гаранция, безопасна при допир с храна, увеличава звукоизолацията в помещението, издръжлива и водонепроницаема. Притежава универсално приложение, като може да замести керамични плочки, MDF плоскости и сухо строителство.

Подови первазиWhite Up

МDF и PVC подови первази – следвайки най-новите тенденции създадохме колекцията White Up, която включва 3 линии от бели подови первази: Espumo, Evera и Estilo. Espumo е произведен по технологията KERRACORE и се състои от 2 слоя. Първият перваз, който може да се боядисва, издръжлив и водоустойчив.Еvera включва 12 различни форми на профила в бял цвят, класически или модерен стил, подходящ за всеки вкус. Монтира се лесно чрез залепване към стената. Estilo е доказателство, че зад думата дизайн стои не само естетика, но и практичност. Конструиран е така, че да е стабилен и издръжлив, но същевременно позволява лесното скриване на проводници.

Вокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООД

Продуктова гама Vilo

Интериорни решения

Мотиво

С декоративните панели Motivo, може да промените дома си без професионална помощ. Те са не само лесни за монтаж и безпроблемни при употреба, но и ще направят дома ви истински красив. Нашата ламперия е водоустойчива и лесна за почистване, за това перфектно преминава изпитанията на кухнята, банята и коридора. Благодарение на издръжливостта й, ще ви служи с години. Motivo e DIY продукт, който всеки може сам да инсталира.

Подови первазиEsquero

Первазите Esquero са изключително издръжливи и практични. Те се монтират бързо и лесно, устойчиви са на влага и удари както и лесни за почистване. Те са фиксирани към стената, което гарантира, че первазите ще останат на мястото си, а голямото разнообразие от довършителни елементи (тапи, снадки, вътрешни и външни ъгли) ще осигури професионално изглеждащ краен резултат.

Подови первази Esquero са със семпла форма и декори, които съответстват на най- продаваните подови настилки. Притежават удобен кабелен канал, с който може да организирате бързо и лесно кабелите в помещението.

Подови первазиFlex

Търсите тествани и рентабилни решения, които дават красиви резултати? Открийте колекцията Flex. Класически красивата форма и богатата цветова гама ще ви помогне да намерите най-подходящия за вашия интериор перваз, а издръжливостта и лекотата на използване ще ви позволи да му се наслаждавате за години напред.

Ламинирани подови настилки

Ако търсите практични решения и страхотни резултати, помислете за ламинирани подови настилки Vilo. Можете да ги инсталирате сами или с помощта на вашето семейство и приятели. Лесно се поддържат чисти. Тяхната модерна, вдъхновена от дъба естетика ще спомогне за създаването на интериорна атмосфера - по-топла или по-делова, в зависимост от избрания нюанс.

Вокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООД

Врати Erkado

Интериорни решения

Интериорни и външни врати

Вратите Erkado са перфектната комбинация между цена и качество. Голямото разнообразие от завършващи фурнири, обков и остъкляване, ще задоволят и най-високите изисквания.

Вокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООД

Нашите ценности

Основните правила, които определят дейността ни са в основата на новата ни стратегия. Нашето вдъхновение е съвременния човек и неговите потребности. Работния ни процес е фокусиран върху потребителските потребности и се водим от седем основни принципа:

 • свобода
 • знание
 • новаторство
 • творчество
 • страст
 • надеждност
 • безопасност

Нашите бизнес партньори

 • Разбираме и отговаряме на изискванията на клиента
 • Целим се към оперативно съвършенство, доставки навреме, на удобно място и с желаното качество
 • Ние познаваме, анализираме и се интересуваме от клиентите, продуктите и конкуренцията
 • Очакваме по-висока рентабилност от по-добри стоки и услуги
Вокс Профиле България ЕООДВокс Профиле България ЕООД

Видео от Вокс Профиле България ЕООД


KERRAFRONT – Вокс Профиле България ЕООД - видео 1

Система SOLID – Вокс Профиле България ЕООД - видео 2

Подови первази Vilo - видео 3

Стенна декорация Motivo - видео 4

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..