Шевица - Вижте още

Шевица

Във фирма Шевица е организирано производство на национални костюми, покривки, българска бродерия и сувенири.Стремежът на работниците във фирмата е изработваните костюми да се доближават максимално близо до автентичния първообраз.
Благоевград, ул. Аргир Манасиев 6А

073/ 88 17 70; 073/ 88 60 00; факс: 88 17 70;


Оценка: 4 / Гласували: 15


Фирма "Шевица" е създадена през 1992г. Основател и ръководител на фирмата е Йордан Симонски.

Във фирма "Шевица" е организирано производство на национални костюми, покривки, българска бродерия и сувенири.
Стремежът на работниците във фирмата е изработваните костюми да се доближават максимално близо до автентичния първообраз.
Изпълняват се поръчки от всички етнографски региони.

Във фирмата се изработват костюмите на световно известния ансамбъл за народни песни и танци "Пирин" и на различни фолклорни формации от България, Гърция, Македония и Сърбия.
Изделията на фирмата присъстват редовно на Националния събор на народното творчество в гр. Копривщица, Международните фолклорни фестивали в Бургас и Варна, Традиционния събор - надпяване "Пирин пее".
Фирма "Шевица" разполага с богат каталог от шевици с българска бродерия.
Изработват се покривки с различни размери на ленена материя тип "Панама" и памучни конци "Мулине".

Работи се изключително на ръка. Разполагаме с богата колекция от битови покривки. До сега сме участвали в специализирани изложби - базари в Русия, Гърция, Унгария, Испания, Швеция и САЩ. Във фирма "Шевица" се изработват и различни сувенири от дърво, мед и кожа - чинии, пана, кутии, папки, талери и др.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?