Последни новини


Изненада за любимите жени на 8-ми март

Виж още..

10 Романтични изненади за нея

Виж още..

Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Делвита ЕООД - Вижте още

Делвита ЕООД

Делвита ЕООД се занимава с производство на ПВЦ и алуминиева дограма, външни ролетни щори, комарници. От проектирането до доставката и монтажа, в разнообразни форми и цветове. Продажба на обков за алуминиева и ПВЦ дограма. Ние знаем кое е най-доброто за Вашия прозорец!
Ние предлагаме за Вас

Алуминиева и ПВЦ дограма, щори: външни алуминиеви и ПВЦ, бели и цветни, имитация на дърво, парапети, автоматични врати, уреди за регулиране на влажността, обков за алуминиева и ПВЦ дограма.

Повече от 15 години след първия произведен от нас прозорец ние оставаме верни на разбирането, че Прозорецът освен добра шумо и топлоизолация да притежава добър външен вид, лесно използване, удобен и естетичен вид.

ДЕЛВИТА ЕООД започва дейноста си през 1995 година с производство на алуминиева дограма. С течение на времето фирмата разширява своя асортимент с производство на външни щори, алуминиеви и ПВЦ, ПВЦ дограма и с продажба на обков за дограма. От размерите през изработката, окомплетовката с обков и аксесоари като противонасекомни мрежи,подпрозоречни дъски и щори до монтажа и остъляването.

Професионално на база на опита ни с традиционно максимално добро отношение към Клиента и качеството и стила присъстващ във всичко произведено от ДЕЛВИТА ЕООД.

Ние знаем кое е най-доброто за Вашия прозорец!

Делвита ЕООД Делвита ЕООД

Мнения за Делвита ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Делвита ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Изненада за любимите жени на 8-ми март

Виж още..

10 Романтични изненади за нея

Виж още..

Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..