ЕТМ - Мануилов  itemprop=

ЕТМ - Мануилов

С метални изделия, заваряване и монтаж фирмата се занимава от 14 години. Изработваме метални конструкции и различни видове изделия от метал в комбинация със поликарбонат и др. по индивидуален проект. Нашите квалифицирани специалисти работят с
София, ж.к. Овча купел 1, бл. 503, вх. В, ап. 20

С метални изделия, заваряване и монтаж фирмата се занимава от 14 години. Изработваме метални конструкции и различни видове изделия от метал в комбинация със поликарбонат и др. по индивидуален проект. Нашите квалифицирани специалисти работят с трансформатор за електродъгово заваряване и полуавтомати за заваряване в защитна газова (СО2) среда. Рекламни изделия и монтаж Рекламни надписи: Надписи от ПВЦ фолио върху основа на клиента - стъкла, ламарини, автомобили, плексиглас, пластмаси и др. Рекламни табели и пана: Изработване на табели и пана от ламарина с прахово боядисване или винил, облепени с надписи от ПВЦ фолио по зададен от клиента проект. При необходимост за монтирането на рекламната табела се изработва метална конструкция от винкел или квадратен профил. По желание могат да бъдат монтирани прожектори и други лампи за допълнително осветяване на рекламното пано. Светещи реклами: Изработка на различни по размер и форма едностранни и двустранно светещи рекламни пана. Изработване на нестандартни светещи конструкции (триъгълни и трапецовидни) във вид на навеси пред входове на търговски обекти и други рекламни изпълнения Нестандартни изделия: Изработване и монтаж на обемни букви и обемни форми от пенополистирол (стиропор или фибран) по желание и размер на клиента с монтаж върху различни видове основи: стени, ламарини, покриви и др. Метални изделия и конструкции Метални конструкции: - метални халета - газостанции - автомивки - навеси - гаражи - тенти - павилиони и др. Метални врати и каси: Металните врати се изработват от високо силициева ламарина, оребрени с квадратни прфили, пълнеж от минерална вата или стериопор, прахово боядисване или декоративно фолио. Екипът ни осъществява монтаж на всички видове брави и заключващи системи. Ковани огради, решетки, парапети: Изработват се от кух профил 20х20, плътен профил 12х12 и др. Възможни са различни видове огъване и орнаменти. Нестандартни изделия: Изработваме широка гама от стойки за кашпи и вази, барплотове, тръбна мебел и т.н. Хладилни камери: Изграждане на обекти за хранително-вкусовата промишленост, индустриални хладилници и плодохранилища, складови помещения, супермаркети и производствени халета. Изработваме два вида камери: - камери, които поддържат минусова температура (-15 С) - камери, които поддържат плюсови температури (+3 С) Монтажа и на двата вида камери се извършва с полиуретанови панели и пластмасово покритие, което по стандартите на ЕС е задължително в хранително-вкусовата промишленост. Всички елементи на хладилните камери са внос от Германия: полиуретанови панели, хладилни врати, окантващи елементи. Окачени тавани Електростатично прахово боядисване: За придаване на завършен вид на изделията фирмата прдлага електростатично прахово боядисване. Разполагаме с широка гама цветове с възможност за избор по каталог.

Мнения за ЕТМ - Мануилов


The company has no review.

Напиши мнение за ЕТМ - Мануилов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.