Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Obsesion Model Agency  itemprop=

Obsesion Model Agency

Ако искате да вложите във Вашата рекламна кампания свежест и креативност... Ако Вашето списание или каталог има нужда от нови лица...
Велико Търново, бул. България №11

Всеки професионалист познава конкуренцията и необходимостта от постоянни иновации и развитие. Нашата агенция е създадена,за да Ви помогне в презентирането на вашия бизнес. Ако искате да вложите във Вашата рекламна кампания свежест и креативност... Ако Вашето списание или каталог има нужда от нови лица... Ако за презентацията на Вашият продукт са необходими перфектни мерки и излъчване... Ако във Вашата телевизионна реклама или музикален клип трябва да се вложи артистичност и чар... Ние сме насреща! Нашите модели ще придадат на продукта Ви красота и индивидуалност. Екипът ни от стилисти и фотографи може да бъде основен създател или допълнително да подпомага Вашите проекти. Предлагаме: - обучение на манекени и фотомодели - изготвяне на портфолио - собствен креативен отдел за подпомагане в изготвянето на рекламни кампании - промоции - професионални договори - мениджмънт - интернационален букинг Нашата цел е откриване и лансиране на нови лица за модния бизнес. Obsession model agency е новосъздадена модна агенция с амбициите да се превърне в една от водещите на пазара. Чрез богатия си опит, ние обучаваме бъдещите топмодели на всички тънкости на професията, като освен това възпитаваме у тях дисциплина и амбициозност. Тези качества са неразделна част от характера на човек, имащ желание за развитие в тази сфера. Това, което ни отличава от останалите е нашата безкомпромисност. Ние не организираме конкурси, само за да окичим моделите си с титли, и не сключваме договори без да сме напълно убедени, че можем да предложим на модела бъдеща реализация. Познаваме отблизо модния бизнес и неговите тънкости. Нашата цел е, не просто да реализираме мечти,а да предложим условия, при които работата като модел е професия, осигуряваща добро заплащане, развитие и удовлетворение.

Obsesion Model Agency - отрасли:


Услуги, Школи за Манекени,

Мнения за Obsesion Model Agency


The company has no review.

Напиши мнение за Obsesion Model Agency


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..