Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Братя Градеви - Вижте още

Братя Градеви

Качествени PVC и алуминиеви дограми. Окачени фасади, фасадни обшивки, зимни градини. Предлагаме на клиентите си комплексна услуга, включваща от предварителното консултиране, през производството, доставката и монтажа до следгаранционен сервиз и поддръжка. Освен прозорци и врати, предлагаме
Братя ГрадевиБратя ГрадевиБратя Градеви


За нас
Братя Градеви
"Братя Градеви" ООД е производител с повече от 16 години опит в производството и монтажите на конструкции от ПВЦ, алуминий и стъкло, щори и парапети.

От самото начало сме ориентирани към частните клиенти, които са много взискателни както към цената, така и към сроковете и качеството на продуктите и услугите, които получават.

Предлагаме на клиентите си комплексна услуга, включваща от предварителното консултиране, през производството, доставката и монтажа до следгаранционен сервиз и поддръжка. Освен прозорци и врати, предлагаме и всички нужни аксесоари към тях - щори, капаци, первази, противнасекомни мрежи, парапети, допълнителни ключалки и клапи за вентилация. Към нас постоянно работи и опитна бригада за довършителни работи, което ви спестява търсенето на други майстори за обръщането около прозорците или други по-дребни ремонти, свързани с подмяната на дограмата.

Натрупаният с годините огромен опит на хиляди обекти в България и чужбина ни помага да изпълняваме и най-сложните поръчки гладко и в срок.
Братя Градеви Братя Градеви Братя Градеви Братя Градеви Братя Градеви Братя Градеви
Още за нас...
Братя Градеви

Фирмата е една от малкото, които изпълняват зимни градини и остъклявания на открити тераси на последен етаж. Предлаганите от нас външни ролетни щори и ламелни щори могат да бъдат с електрическо задвижване и дистанционно управление и да се включат в цялостната слънцезащита на сградата, посредством датчици за вятър, слънце и таймери за време, както и връзка на щорите към СОТ.

Високото качество и постоянният контрол на вложените материали, както и големият опит на служителите ни са задължителни при нас. Най-силната ни страна, обаче, е това че не се страхуваме от предизвикателствата на уникалните обекти и високите изисквания на нашите клиенти, които искат да получат максимално качество и внимание.

Особено ценим успешното сътрудничеството с архитекти, интериорни дизайнери и строителни предприемачи, на които предлагаме специални грижи и отстъпки от базовите цени, както и по-къси срокове за изпълнение на поръчките.

Мнения за Братя Градеви


Относно: Зимна Градина

Публикувано от: , на: 2015-12-07 13:26:10
Силно разочарован съм от Братя Градеви. Остъклиха ми терасата, зимна градина, проекта беше доста мащабен. След 2 години терасата протече от поне 5 места при силен дъжд. По-сериозния проблем обаче е, че в следствие на градушка едното стъкло се напука. Говорих с тях да си платя да сменят стъклото и да оправят течовете, вече 2ра година ми обясняват как са много заети, как ще дойдат да го сменят другата седмица и т.н. От други фирми ми отказват, защото не работят с техните профили и съм в задънена улица. Представете си какво е да платите с хиляди за проект, и после да няма кой да ви смени едно стъкло.

Напиши мнение за Братя Градеви


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..