Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..

ЙОВА 1 ЕООД  itemprop=

ЙОВА 1 ЕООД

Дъската-биде е универсална комбинирана седалка за тоалетна чиния с вградена смесителна батерия за биде, италианско производство. Вързва се с топла и студена вода с меки връзки, без електричество! Благодарение на нея може да използвате тоалетната чиния и като биде - за по-голямо удобство и
За нас Дъската - биде е универсална комбинирана седалка за тоалетна чиния с вградена смесителна батерия за биде, Италианско производство. Свързва с топла вода с меки втъзки без електрочиество! Благодарение на нея може да използвате тоалетната чиния и като биде - за по-голямо удобство и простор във вашата баня! Подходяща е за всички видове тоалетни чинии - моноблок, окачени тоалетни с вградени казанчета, също за тоалетни чинии със сифон. Дъска биде е произведена от термодур - вид висококачествена пластмаса, в бял цвят. Дъската - биде има гаранция от 2 години на смесителната батерия, като при установен дефект или повреда се заменя с новеа заедно с частта, в която е вградена.

Мнения за ЙОВА 1 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЙОВА 1 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..