Изпълнителна агенция Автомобилна администрация  itemprop=

Изпълнителна агенция Автомобилна администрация

Изпълнителна агенция "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" е юридическо лице на бюджетна издръжка към Министерството на транспорта, второстепенен разпоредител с бюджетни средства, със седалище София и с регионални звена във всички областни центрове в страната.
Изпълнителна агенция "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" е юридическо лице на бюджетна издръжка към Министерството на транспорта, второстепенен разпоредител с бюджетни средства, със седалище София и с регионални звена във всички областни центрове в страната. Агенцията осъществява административното обслужване и контрол на вътрешните и международни автомобилни превози на пътници и товари, извършвани от български и чуждестранни превозвачи на територията на Република България. Изпълнителна агенция "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" е създадена със Закона за автомобилните превози. Към ИААА може да се обръщате при констатирани нередности с: таксиметрови превозвачи (неиздаване на касова бележка, неправилно тарифиране или оповестяване на тарифата за превоз и др.) маршрутни таксиметрови превозвачи междуградски или международни автобусни лини Дейността, структурата, организацията на работата и числеността на персонала на Агенцията са определени с Устройствен правилник на Изпълнителна агенция "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ", приет с ПМС № 69 от 29.03.2002 г., обн., ДВ, бр. 36 от 9.04.2002 г., в сила от 9.04.2002 г., изм. и доп., бр. 71 от 23.07.2002 г., в сила от 23.07.2002 г., изм., бр. 15 от 14.02.2003 г., в сила от 1.01.2003 г., бр. 82 от 16.09.2003 г. т. 9, р. 4, № 529б

Изпълнителна агенция Автомобилна администрация - отрасли:


Администрация, Общини, Изпълнителни Агенции,

Мнения за Изпълнителна агенция Автомобилна администрация


The company has no review.

Напиши мнение за Изпълнителна агенция Автомобилна администрация


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.