Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..

Ар Енд Ди Инокс ООД - Вижте още

Ар Енд Ди Инокс ООД

Фирма Ар Енд Ди Инокс ООД е бързо развиваща се фирма, специализирана в проектиране, произвеждане и монтиране на изделия от неръждаема стомана - инокс и в комбинация с други материали-метал, стъкло и дърво. изграждане на парапети за обществени сгради, магазини.
Ар Енд Ди Инокс ООД
           Ар Енд Ди Инокс ООД
Фирма Ар Енд Ди Инокс ООД разполага със собствена производствена база и складови помещения.
Поли Инокс ООД
Започва своето развитие в сферата на механично обработване и производство на детайли от неръждаема стомана /инокс/, месинг, алуминий /т.е. полиране до огледален блясък или сатениране на техните повърхности/, както изработката на изделия от ковано желязо и черна стомана, метални конструкции. Успоредно развива своята дейност в изработката на рекламни - екстериорни и интериорни елементи и мебелни изделия, неутрално кухненско оборудване и други нестандартни проекти.

Ар Енд Ди Инокс ООД е бързо развиваща се фирма и разширява дейността си в областта на механичното производство и по специално CNC- струговане, фрезоване, лазерно рязане, огъване, гравиране на детайли от единични бройки до серийно производство. Също така изработката на съоръжения за ТВ игри и игрални автомати за хазартно-развлекателния бизнес, цялостно оборудване на магазини и офиси.

Фирмата работи както на българския, така и на чуждестрания пазар. Ние разполагаме с машинни мощности и необходимият клалифициран персонал, което ни гарантира прецизното производство на детайлите. Работиме както с чертежи на клиента, така и проектираме „3D” проекти и конструктивни чертежи. В основата на фирмената политика е да поддържа високо качество на продуктите и услугите , предприемчивост, новаторски решения и гъвкавост, съобразени с желанията и изискванията на клиента
Поли Инокс ООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс ООД Поли Инокс ООД Поли Инокс ООД Поли Инокс ООД Поли Инокс ООД Поли Инокс ООД Поли Инокс ООД Поли Инокс инженеринг ЕООД
           Услуги:
Фирмата е специализирана в производството на прецизни корпусни детайли от калиброван и листов материал, както от неръзжаема и черна стомана, както и от алуминий, пластмаса и други. В произоводството се включват дейности – лазерно рязане, огъване, струговане, фрезоване, заваряване, механично полиране;

Ар Енд Ди Инокс ООД предлага лазерно и механично гравиране, изработка на екстериорни и интериорни елементи, LED осветлителни тела, игреални съоръжения, корпусни детайли, парапети и други.
           Металообработка
Поли Инокс ООД
1. Стругови и фрезови детайли – фирмата разполага с CNC - стругови и фрезови машини 3и 4 осни, с които може да се обработват корпусни детайли от неръждаема и легирана стомана, чугун, алуминий, месинг, пластмаса и други материали.
- Обработка на хоризонтален център с CNC управление – 4 оси, обхват на работната маса 400 х 450 мм, до 400 кг.
- Обработка на Стругове с CNC управление - обхват на детайла до Ф250 мм.
- Обработка на вертикален център с CNC управление с едновременна обработка по 4 оси и ротационно движение по една от осите, обхват на масата 400 х 600 мм.

2. Механична обработка / полиране/ - разполагаме с машини, които позволяват механична ръчна обработка на детайли със сложна форма, както и на тръби, квадратни профили и други детайли от неръждаема стомана, въглеродна стомана, месинг, алуминий, и други до достигане на желаната повърхност:
- полиране до огледален блясък
- Сатениране до различна едрина на зърното
- Подготовка на детайли за гълванично покрите – хромиране, никелиране, поцинковане

3. Заваряване – ние предлагаме “ТIG-MIG” заваряване на конструкционна и неръждаема стомана, алуминий, месинг и мед.

Поли Инокс ООД
4. Лазерно рязане – е основен технологичен процес, гарантиращ високото качество на изделията и в същото време позволява обработка на голям брой детайли за кратко време и непрекъснат процес на работа.

Високотехнологичната комбинирана машина „TRUMPH” за лазерно рязане и щанцоване на листов материал с максимален габарит на листа 3000 х 1500 мм.

5. Огъване - с цифрово управляем хидравличен абкант – с дължина до 3000 мм. Абкантите са високотехнологични машини от най-ново поколение, които удовлетворяват и най-високите изисквания за точност и прецизност на огъването.
   Обзавеждане;        Поли Инокс ООД

- обзавеждане за магазини, офиси, заведения;
- неутрално кухненско оборудване
   Парапети;       
- Парапети от инокс
- Парапети от ковано желязо;
           Реклама
Поли Инокс ООДПоли Инокс ООД


- Външна реклама / екстериорна/

- вътрешна реклама / интериорна/

- 3D проекти и конструктивни чертежи;

- печатни материали;

- гравиране;

           Съоръжения;
Поли Инокс инженеринг ЕООД

ТВ игрални съоръжения;

- Вендинг машини
- Киоск и терминали
- кутии за слот машини;
- кутии озвучителна техника;
- игрални съоръжения за хазартно-развлекателния бизнес;

Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД Поли Инокс инженеринг ЕООД
           www.poli-inox.com

Мнения за Ар Енд Ди Инокс ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ар Енд Ди Инокс ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..