Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

Дизайн Шопов  itemprop=

Дизайн Шопов

Фирма Дизайн-Шопов е създадена през 1990 г. в гр. Бургас с предмет на дейност художествена обработка на дървото - като сувенири, дървени корнизи, струговани предмети за бита.В последствие преминава към изработка на мебели с художествена стойност за обществени сгради и частни домове.
ДИЗАЙН ШОПОВ   "Дизайн Шопов - за да бъде Вашия дом уютен!" Фирма"Дизайн-Шопов" е създадена през 1990 г. в гр. Бургас с предмет на дейност художествена обработка на дървото - като сувенири, дървени корнизи, струговани предмети за бита. В последствие преминава към изработка на мебели с художествена стойност за обществени сгради и частни домове. Развитие и дейност През 1993 г. фирмата построява собствена сграда за производство в Бургас. Монтира машини и съоръжения за изработка на трислойна дървена дограма със стъклопакет и интериорни врати. В началото фирмата сама изработва профил за дограмата. В последствие производството продължава с готови профили внос от Германия и Австрия. Със същите материали произвежда и монтира интериорни вътрешни врати от МДФ и фурнирован МДФ с различна цветова гама. Фирмата работи с белгийски лакове на водна основа - Сикенс, австрийски обков на фирмата "Мако", австрийски силиконови уплътнения. Дейности Врати   Фирма "Дизайн-Шопов" произвежда и монтира интериорни вътрешни врати от МДФ и фурнирован МДФ с различна цветова гама.   Фирмата работи с белгийски лакове на водна основа - Сикенс, австрийски обков на фирмата "Мако", австрийски силиконови уплътнения.   Осигурен е транспорт и монтаж на място при клиента.  Фирмата работи предимно на поръчков принцип, като спазва сроковете за изпълнение на поръчките. Разполага със собствен транспорт.   В кратки срокове отстранява дефекти, появили се по време на експлоатацията, независимо от субективните причини. Коректността е водеща част от политиката на фирмата. Дограма Съвременната дървена дограма със стъклопакет е съчетание между качествата на различните дървесини, технологията на обработка, спецализираните импрегнанти, и лакови покрития, стъклопакети с широка гама опции и механизми с различни функции и начини на отваряне.   Професионалното съчетаване на тези елементи носи несравним уют и топлина.   Фирма "Дизайн-Шопов" предлага на своите клиенти няколко модела и варианти дървена дограма, със следните общи характеристики:      - профили от иглолистна и широколистна дървесина      - стъклопакет изработен от флоатно (отлято) стъкло      - обков позволяващ различни начини на отваряне      - силиконови уплътнители      - специализиран лак за дограма   Размерите и формата могат да варират в широки граници - правоъглни, трапецовидни. Осигурен е транспорт и монтаж на място при клиента. Обков Фирма "Дизайн-Шопов" следва класическата технология за производство на дограма. Дограмата има добри шумо-, топлоизолационни и водоустойчиви качества. Това е така поради наличието на термо-бариера в стъклопакета и силиконови уплътнители срещу конденз. Обковът (панти и затварящи механизми) е разработен специално за дървена дограма със стъклопакет. Той осигурява качествено затваряне на прозорците и гарантирано уплътняване по целия контур. Възможни са различни начини на отваряне.

Мнения за Дизайн Шопов


The company has no review.

Напиши мнение за Дизайн Шопов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои са основните видове осветителни тела

Виж още..

Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..