СимкоТех  itemprop=

СимкоТех

СимкоТех предлага на своите клиенти единично и серийно производство на малки и едрогабаритни детайли. Извършваме 3 осна фрезова обработка на вертикален CNC обработващ център (цифрова фреза) с висока степен на прецизност.
За Нас СимкоТех предлага: Инструментална екипировка, щанци и матрици, леярска екипировка Цифрова металообработка чрез фрезоване с точност до 0.01мм при възможни габарити на обработваните детайли до 1100 / 560 / 635мм, прецизно струговане с точност до 0.01мм, кръгъл шлайф - вътрешен и външен. Обработваните материали могат да бъдат с твърдост до HRC60, от обикновени /ст45/ до високолегирани, топлоустойчиви и др. инструментални стомани. Услуги - Oбработка на пластмаси, пластмасови детайли Моделиране - създаване на прототипи от дърво или техническа пластмаса. СимкоТех разполага с технология, която по качество на крайния пластмасов детайл е по-добра от SLS / Selective Laser Sintering/ и FDM /Fused Deposition Modeling/ и е близка до шприц техологията. Голямото й предимство е липсата на сложна инструментална екипировка, както и възможността да се ползват голям на брой полимери. Пластмасови детайли – пилотни и малки серии без необходимост от инвестиране в скъпа инструментална екипировка. Симко Продукти СимкоТех предлага широк набор от изделия, обслужващи бизнеса. Съществено качество на всички разработки е, че те се модифицират според нуждите и възможностите на клиента. Приемаме и поръчки по идеен проект или чертежи на клиента. Специализирани машини и приспособления Циркуляри за дървообработващата и мебелната промишлености. Многолистови циркуляри. Хидравлични крикове за двигатели тип "Жираф" Заваръчни конструкции всякакви габарити – контейнери, маслени и газови хранилища, товарни платформи, колички и др. Обзавеждане на лекарски и зъболекарски кабинети – шкафове, стойки и др. Складово и тъговско оборудване www.simkotech.com

Мнения за СимкоТех


The company has no review.

Напиши мнение за СимкоТех


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.