Дизайн ООД  itemprop=

Дизайн ООД

Дизайн ЕООД е създадена през 1996 г. и е специализирана в производството на изделия от черен метал, ковано желязо, инокс и алуминий. Изделията са уникални, изработват се по проект на фирмата или по проект на клиента.Фирмата гарантира кратки срокове за
Бургас, ул. Цар Симеон I 81, ет. 1, ап. 1

"Дизайн" ЕООД е създадена през 1996 г. и е специализирана в производството на изделия от черен метал, ковано желязо, инокс и алуминий. В цеха на фирмата се произвеждат няколко основни групи изделия: Портални и входни врати, като предлага и автоматика за тях Парапети – външни и вътрешни Оградни пана и декоративни решетки Прави и вити стълби Метални конструкции Изделията са уникални, изработват се по проект на фирмата или по проект на клиента. Фирмата гарантира кратки срокове за реализация, прецизна изработка и перфектно качество. При интерес от Ваша страна с удоволствие ще отговорим на всяко едно запитване.

Мнения за Дизайн ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Дизайн ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.