Областни градове Градове ×

Бургас
Фирмата е специализирана в изработката на стругово-автоматни детайли от месинг, автоматна стомана, полиамид, алуминий до ф 25 мм.Изработваме прецизни детайли на струг, тип часовникарски, до ф 25 мм.

Бургас
Дизайн ЕООД е създадена през 1996 г. и е специализирана в производството на изделия от черен метал, ковано желязо, инокс и алуминий. Изделията са уникални, изработват се по проект на фирмата или по проект на клиента.Фирмата гарантира кратки срокове за

Бургас
"Метал Плюс" извършва търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали. Износ на скрап за Турция от Бургас и Варна. Фирмата има бази за изкупуване на черни и цветни метали в градовете Бургас и Варна. "Метал Плюс" се е утвърдил като коректен и лоялен пратньор и основен износител

Бургас
Маяк-М ООД е създадена с основна дейност внос и търговия на изделия от черни метали, за строителството, металопреработването, машиностроенето, енергоремонтната дейност, енергетиката, химическата промишленост, корабостроенето, кораборемонта.

Никол Инженеринг ЕООД Извършва проучване, проектиране и монтаж на метални конструкции и части за тях. Дружеството извършва всички дейности по монтажи на промишлени обекти, както и монтаж на технологично оборудване и машини.

Черни Метали в населено място Бургас


Прочети повече
Затвори