Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Бутици Уникато - Вижте още

Бутици Уникато

Уникална мода за уникални жени! Ние подхождаме с грижа за клиента. За нас продуктите не са просто стока, те са начин да направим клиента уникален и неотразим, го направим част от семейството на "UNIQATO". Точно за това имаме индивидуален подход към всеки клиент.
Бутици Уникато

Ние подхождаме с грижа за клиента. За нас продуктите не са просто стока, те са начин да направим клиента уникален и неотразим , да го направим част от семейството на “UNIQATO”. Точно за това имаме индивидуален подход към всеки клиент.

Готови сме да направим индивидуална поръчка, ако не можем да задоволим вкуса на даден клиент с наличното в бутика в момента. Готови сме да оценим редовните си клиенти, които вече са част от семейството, като им предложим преференциални цени.

Готови сме да уведомим клиентите си всеки път, когато имаме нова колекция, за да бъдат винаги в крак с най-актуалното и ексклузивното, да ги уведомим когато имаме специални намаления и промоции.


За нас:

Бутик UNIQATO отвори врати на 28-и Април 2008г. Откриването беше съпроводено с частно кетъринг парти, на което присъстваха известни личности и близки на собственичката.

С течение на времето, бутикът придоби своята известност сред дамите с изтънчен вкус. Постоянният поток от нови клиенти, хубави отзиви и одобрението на постоянните ни клиенти, ни стимулира и амбицира още повече да се концентрираме върху бъдещото развитие и популяризиране на бутик UNIQATO, както и да се стремим винаги да сме на върха в модните тенденции.

Бутици УникатоБутици УникатоБутици УникатоБутици УникатоБутици Уникато

История на ”UNIQATO”:

На 01. Ноември 2009 г. Отвори врати и бутик UNIQATO, в град Бургас. Бургазлии приемат бутика с огромен интерес и положителни отзиви. Още на скромното парти по случай откриването, UNIQATO грабна гостите с неотразимата си колекция и необичаен, същевременно модерен и изискан интериор.

  • Бутици Уникато
  • Бутици Уникато
  • Бутици Уникато
  • Бутици Уникато
  • Бутици Уникато

На 13.07.2009г. Beauty studio UNIQATO посрещна първите си клиенти.Целият екип на UNIQATO полагат специални грижи и внимание и със своя висок професионализъм, ще задоволят и най-изтънчените и капризни желания , ще задоволят нуждата ви да се чувствате уникално и да се радвате на уникален стил, индивидуален за Вас.

На 01.06.2012 откри врати единственото по рода си студио за красота и бутик UNIQATO. Изключително приятна атмосфера изпълнена с усмивките и гостоприемството на двата екипа на UNIQATO. Със сигурност нашите гости и приятели ще се чувстват двойно уникални,защото нашата главна цел е да ги изпратим два пъти по- щастливи и удовлетворени.

На 14.11.2013 отвори врати нов бутик UNIQATO на ул."Братя Миладинови"20. Уютната и уникална атмосфера, беше приета изключително добре от всички присъстващи. Горди сме, че мисията ни да направим уникални всички, който ни харесват ....продължава.

На 12.12.2013г. отвори врати нов магазин UNIQATO ... Стил за Дома, Невероятна обстановка, която ни отвежда в романтичните гръцки острови. Декорация и мебели за дома с уникални акценти са малкото изненади, който ни показа любезния екип на UNIQATO.

През лятото на 2014 година UNIQATO представяно от фирма КС-ЛИДЕР ЕООД взе представителството на известната гръцка марка за женска мода DOCA.

На 05.04.2015год. отвори врати нов бутик UNIQATO в Гранд Мол Варна. Уникалния дизайн отново покори сърцата на поканените. Гостоприемството на целия екип на UNIQATO и прекрасната колекция допълнително създадоха най-уникалната атмосфера.

Бутици Уникато Бутици Уникато Бутици Уникато Бутици Уникато Бутици Уникато Бутици Уникато Бутици Уникато Бутици Уникато Бутици Уникато

www.uniqato.net:

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..