АКВАТИКА - Вижте още

АКВАТИКА

Фирма Акватика е специализирана в изработването и оформянето на разнообразни по размери аквариуми, терариуми и декоративни композиции. В нашата работа ние използваме оборудване на водещи производители от Германия, Италия, Полша и др.
Пловдив, бул. Шести септември 110А


"Акватика" ООД
Със своя дългогодишен опит и висок професионализъм в областта на акваристиката и аквариумния дизайн фирма "Акватика" ООД може компетентно да предостави на Вашето внимание различни проекти и да превърне в реалност Вашата мечта.

Фирмата е специализирана в изработването и оформянето на разнообразни по размери аквариуми, терариуми и декоративни композиции.
АКВАТИКА
За нас:
В нашата работа ние използваме оборудване на водещи производители от Германия, Италия, Полша и др.. Проектът, дизайнът, разработката и инженерните изчисления на конструкциите на аквариумите и подаквариумните поставки, на осветлението, на капака и монтирането са съпроводени с гаранция. Такъв е спектърът от услуги, предлагани от Акватика.

Търсенето на ексклузивни аквариуми забележимо се увеличава с всяка изминала година. Това най-напред е свързано с растящото благосъстояние на жителите на град Пловдив и с нарасналата култура на потребление, когато понятието „като у всички” излиза от битието и се заменя с прояви на индивидуалност. Макар че индивидуалността, талантът на твореца и ексклузивността са се ценили през всички времена и няма да престанат да се ценят под угнетението на масовото производство и натрапчивата реклама. Живейте в красота и хармония, а създаването и поддръжката на тази красота поверете на професионалистите.

Услуги:

Ако Вие вече имате аквариум, но срещате каквито и да било трудности при поддръжката му, ние можем да ви консултираме и по телефона, и с посещение за оглед на аквариума.

Нашите специалисти ще Ви помогнат по всички интересуващи Ви въпроси!


АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА АКВАТИКА

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?