“Кълвача Инженеринг” АД  itemprop=

“Кълвача Инженеринг” АД

Кълвача Инженеринг е един от най-големите производители в Европа на оборудване и съоръжения за газстанции, бензиностанции и метанстанции
Кълвача Инженеринг е един от най-големите производители в Европа на оборудване и съоръжения за газстанции, бензиностанции и метанстанции. Фирмата е лидер в изграждането на обекти до ключ, бензиностанции и газстанции на Балканския полуостров. КЪЛВАЧА ИНЖЕНЕРИНГ е една от водещите компании впроектирането, изработването и монтирането на метални конструкции – различни по големина халета, складове, магазини, козирки, сенници подходящи за широк спектър от промишлени, търговски и административни обекти. Предлага и изпълнява стандартни и нестандартни решения на конструкциите по собствени проекти или по проект на клиента, както и възможност за изпълнение на обектите до ключ. Кълвача Инженеринг, притежава: Система за качество ISO 9001:2000 Патенти и Сертификати на TUF за различни видове съоръжения и услуги– национални и международни Фирмата е вписана в Централния професионален регистър на строителя и притежава ЛИЦЕНЗ ПЪРВА ГРУПА – строежи от първа до пета категория удостоверение за ремонтни дейности от ДАМТН – РО”ИДТН” по чл.36 ал.6 от Закона за технически изисквания към продуктите. Клиентите на компанията са редица водещи български и чужди компании, като "Петрол", "ОМВ България", "Шел България", "Еко”,“РомпетролБългария", Rohe, Rominserve, "Юмикор Мед", "Либхер България", "Сокотаб България", "Български Транспортен Холдинг", хотели "Мажестик", "Академика Сий Палас", "Атос", "Вечна Р", "Афродита" и много други. Фирмата работи с партньори в различни държави в Европа, Азия и Африка - Индия, Украйна, Гърция, Босна и Херцеговина, Нигерия, Пакистан, Кипър и др. Кълвача Инженеринг осигурява изграждане на инсталации на изплащане за клиентите си.

Мнения за “Кълвача Инженеринг” АД


The company has no review.

Напиши мнение за “Кълвача Инженеринг” АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.