Оборудване за бензиностанции, бензиноколонки

Областни градове

Димитровград
Райков сервиз ООД извършва производството, монтаж и ремонт на газстанции, бензиноколонки, комбинирани бензиноколонки, модулни газстанции и бензиностанции, сервиз и оборудване за бензиностанции и газстанции, изграждане на битови и промишлени газови инсталации за природен газ и пропан-бутан

Казанлък
Ръководния персонал на фирмата е съставен от професионалисти с богат професионален опит в областта на строителството, хидроизолациите и изграждане на газстанции, бензиностанции и производствени помещения. Цялостно изграждане на сгради и съоръжения - груб строеж и довършителни работи.

Фирма е евростил 2003 ЕООД предлага бояджийски пистолети, бутални компресори, безмаслени компресори, дентални компресори, компресори за аерографи, пневматични инструменти, пневматични връзки, аерографи, маркучи и шлаухи, резервни части за компресори, пневмогрупи.

BG OIL - Враца е бензиностанция с утвърден авторитет. Лидер е в търговията с горива и предлага на своите клиенти висококачествени продукти и отлично денонощно обслужване. Намира се на изхода на града по посока гр. Оряхово. Предлага допълнителни услуги - автомивка и подмяна на гуми.

Ние сме правоприемник на лаборатория ЕХЗ /Електрохимична защита от корозия/ при бившия "Централен институт по защита на металите от корозия" - София, както и на "Комплексна лаборатория по катодна защита от корозия" при "МОНТАЖНО УПРАВЛЕНИЕ" към

Проектиране, изграждане и сервиз на бензиностанции. Доставка, монтаж и сервиз на бензиноколонки и нивомери. Нивомери за петролни бази.Участвали сме в проектирането на 45 бензиностанции на територията на цялата страна — основно на фирма ЛИТЕКС и на редица

ВЕНКОВ ИНЖЕНЕРИНГ ООД работи и се усъвършенства в областта на строителството в София и страната. Фирмата разполага със собствена строителна техника, което й осигурява бързо и ефективно действие на малки и големи строителни обекти във всички аспекти на инфраструктурата.

Стара Загора
Дистрибуция на газ пропан-бутан и различни видове горива от рафинерии в страната и чужбина до крайните клиенти и обекти в България и някои съседни страни. Компанията е лидер в дистрибуцията на газ пропан-бутан в България.

Провадия
Фирмата е специализирана в производството на съдове от черни и цветни метали за нефтодобивна и нефтопреработващата промишленост, както и за търговски бази за дистрибуция на петролни продукти, бензиностанции и газостанции включително и метанстанции.

ЗЕРМАН ТЕХНИКС ООД е клон за Р БЪЛГАРИЯ на ZERMAN TECHNICS GROUP SPAIN компания за управление на международни проекти и производство на: - МОДУЛЕН ТИП БЕНЗИНОСТАНЦИИ; - Индустриални системи за контрол на сградна автоматизация; - ИНТЕЛИГЕНТНА КЪЩА

Оборудване за бензиностанции, бензиноколонки


Оборудването за бензиностанции включва на първо място и най-видно за посетителите, бензиноколонките. Те биват различни видове спрямо броя и вида на предлаганите горива, както и начина за таксуване и определяне на количествата зареждано гориво.

Оборудването за бензиностанции включва и резервоарите за съхранение на гориво, помпи и инсталации транспортиращи горивото до бензиноколонките, системите за безопасност, различни по вид сгради и постройки свързани с магазинска част или просто каса за отчитане на подаденото през колонката гориво. Изграждането на бензиностанции се извършва само със спазване на всички законови разпоредби с цел постигане на максимална безопасност.


Проектиране и изграждане на бензиностанции
Прочети повече
Затвори

Партньори