Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..

Европласт-Христо Бояджиев ЕТ  itemprop=

Европласт-Христо Бояджиев ЕТ

Фирмата е създадена през 2004 г. в гр.Казанлък с основна дейност производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, и щори. ЕТ "Европласт - Христо Бояджиев" разполага с офис и производствена база. Офисът се намира срещу входа на парк "Розариума", източно от Поликлиниката.
Казанлък, ул.Стара планина 4

Европласт - Христо Бояджиев Производство и монтаж на алуминиеви и ПВЦ дограми, щори и ролетки.                За нас: Фирмата е създадена през 2004 г. в гр. Казанлък с основна дейност производтсво и монтаж на PVC и алуминиева дограма, и щори. ЕТ “Европласт – Христо Бояджиев“ разполага с офис и производствена база. Офисът се намира срещу входа на парк „Розариума“, източно от Поликлиниката. Приоритети на фирмата са качествено създадения продукт и доброто обслужване на клиентите. Разполагаме с широка гама от продукти и се стремим да изпълним своята работа на най-високо ниво. Развиваме се постоянно и динамично с цел подобряване на услугите си.                ПРОДУКТИ И УСЛУГИ PVC ДОГРАМА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ ЩОРИ НАВЕСИ

Европласт-Христо Бояджиев ЕТ - отрасли:


Дограма, Щори, Охранителни Ролетки ,

Мнения за Европласт-Христо Бояджиев ЕТ


The company has no review.

Напиши мнение за Европласт-Христо Бояджиев ЕТ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Въздействието на минималистичния дизайн в офис интериора

Виж още..

Ефективност и устойчивост: Бъдещето на селскостопанската техника

Виж още..