СТАД  БЛИЗНАКОВ ЕООД - Вижте още

СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД

фирма СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД Ви предлага следните услуги:Търговия с метали и строителни материали; Транспорт, Спедиция и Логистика; Строителство и Инвестиции; Отдаване/продажба на модерни складови, офис и търговски площи.Екип от професионалисти, които знаят как да се грижат за своите бизнес
София, Бизнес Център СТАД, ул. Луи Пастьор 30

СТАД ООД

СТАД ООДСТАД ООДСТАД ООД


СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД
Нашата компания е създадена през 1990 година. През изминалите години се специализирахме в търговия със строителни материали и метали, строителство и инвестиции, изграждане и отдаване под наем на магазини, офиси и складове, транспорт и спедиция. За нас работи голям екип от професионалисти, което ни позволява да гарантираме високо качество на разумни цени, бързи срокове и изпълнение на всички проекти по оптимален начин.


Дейности :

 СТАД ООД

Строителни материали
 
 СТАД ООД

Оградни мрежи и пана
 
 СТАД ООД

Арматурни заготовки и мрежи


СТАД ООД

Транспорт и спедиция
 
СТАД ООД

Производство на торбички и опаковки
 
СТАД ООД

Логистични и бизнес центрове


Производство :

Производство на оградни системи
Фирма „СТАД“ е производител на оградни системи, като в допълнение предлагаме и всички нужни аксесоари за монтаж. Разполагаме с модерна база с високопроизводствени машини, можем да произведем мрежи и пана с различни карета (отвор), дебелина на телта, височина и дължина.

Производство на арматурни заготовки и стоманени конструкции
СТАД разполага с един от най-добре механизираните арматурни дворове в страната. Нашите високопроизводителни роботизирани машини са с капацитет до 100 тона на ден метал с висока якост.


Контакти :

Адрес: Бизнес Център СТАД, 1324 София ул. „Луи Пастьор“ №30

Тел.: 02/927 45 16; 0888 714 030; 0882 66 88 18

Тел.: 02/ 826 51 89
Факс: 02-925-21-34

E-mail: stad@stad.bg

E-mail: jaleksieva@stad.bg
E-mail: hbliznakov@stad.bg

TimoCom ID: 016248

Мнения за СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.