СТАД ООД - Вижте още

СТАД ООД

фирма СТАД Ви предлага следните услуги:Търговия с метали и строителни материали; Транспорт, Спедиция и Логистика; Строителство и Инвестиции; Отдаване/продажба на модерни складови, офис и търговски площи.Екип от професионалисти, които знаят как да се грижат за своите бизнес клиенти.
София, Бизнес Център СТАД, ул. Луи Пастьор 30

СТАД ООД

СТАД ООДСТАД ООДСТАД ООД


СТАД ООД
Нашата компания е създадена през 1990 година. През изминалите години се специализирахме в търговия със строителни материали и метали, строителство и инвестиции, изграждане и отдаване под наем на магазини, офиси и складове, транспорт и спедиция. За нас работи голям екип от професионалисти, което ни позволява да гарантираме високо качество на разумни цени, бързи срокове и изпълнение на всички проекти по оптимален начин.


Дейности :

 СТАД ООД

Строителни материали
 
 СТАД ООД

Оградни мрежи и пана
 
 СТАД ООД

Арматурни заготовки и мрежи


СТАД ООД

Транспорт и спедиция
 
СТАД ООД

Производство на торбички и опаковки
 
СТАД ООД

Логистични и бизнес центрове


Производство :

Производство на оградни системи
Фирма „СТАД“ е производител на оградни системи, като в допълнение предлагаме и всички нужни аксесоари за монтаж. Разполагаме с модерна база с високопроизводствени машини, можем да произведем мрежи и пана с различни карета (отвор), дебелина на телта, височина и дължина.

Производство на арматурни заготовки и стоманени конструкции
СТАД разполага с един от най-добре механизираните арматурни дворове в страната. Нашите високопроизводителни роботизирани машини са с капацитет до 100 тона на ден метал с висока якост.


Контакти :

Адрес: Бизнес Център СТАД, 1324 София ул. „Луи Пастьор“ №30

Тел.: 02-925-11-89, 02-925-14-03

Тел.: 02/ 826 51 89
Факс: 02-925-21-34

E-mail: stad@stad.bg

E-mail: jaleksieva@stad.bg
E-mail: m.zaharieva@stad.bg

TimoCom ID: 016248