Евро 02 ООД  itemprop=

Евро 02 ООД

Производство и пласмент на сухи строителни смеси, бои, мазилки и продажба на строителни материали.
  ЕВРО 02 ООД е водещ български производител на висококачествени строителни материали.Основана е през 2002 г. с предмет на дейност- производство, покупка, преработка и продажба на сухи и мокри строителни материали- лепила,смеси, бои. Аксаково ул. Роза 35 052/ 914 376; 0888 951 311 e-mail:evro02@abv.bg