Строителна борса СЕВЕР - Вижте още

Строителна борса СЕВЕР

Фирма Компас Север е специализирана в търговията със строителни материали, бои и лакове. Предлагаме цялостен асортимент от материали за строителството. Предлагаме всичко за строителството от А до Я. Фирмата предлага и строително-ремонтни дейности. Материали за груб строеж, бои и лакове,
Видин, ул.Широка, Западна промишлена зона

Строителна борса СЕВЕРСтроителна борса СЕВЕР

СТРОИТЕЛНА БОРСА СЕВЕР – ВИДИН

Съдружник в най-голямото обединение за търговия на строителни материали – БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ

Фирма „КОМПАС-СЕВЕР” ЕООД е основана в гр. Видин през 1992 г. с основен предмет на дейност търговия със строителни материали за строителството и бита. В началото фирмата започва с малък магазин в центъра на град Видин. През следващите години открихме още два магазина, които по-късно затворихме след закупуване на собствена земя и откриването на голяма строителна борса.

През последните десет години нашата фирма се наложи като една от водещите в този сектор във видинският регион и в момента разполага с две бази с обща площ от над 10 000 кв., от които 2000 кв.м закрита площ и магазини в с. Дреновец и с. Ружинци. „Компас – Север” ЕООД е дистрибутор за региона на водещи български и чужди производители на строителни материали, а от 2010 г. сме съдружници в най-голямото обединение за търговия на строителни материали – БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ. Дружеството се представлява и управлява от Генади Петков Велков

Строителна борса СЕВЕР

ПРОДУКТИ

Материали за довършителни работи
Компас Север ЕООД предлага богато разнообразие от материали за довършителни работи /подови настилки, вътрешно облицовки, изолации, лакови и бояджийски покрития, покривни покрития/.

Оборудване за баня
Тук ще намерите всичко необходимо за обзавеждане на вашата баня: душ кабини, смесители, хидромасажни кабини, паравани, аксесоари за баня, осветление за баня, огледала

Бои и лакове
Продуктовата гама от бои и лакове на Строителна борса Север включва ранзообразие от бои за дърво и метал, паркетни лакове, интериорни бои.

Материали за груб строеж
Компас Север ЕООД предлага широка гама от материали за груб строеж, подходящи за изграждането на кофражни конструкции за строителни обекти.

Лепила за строителството
Строителна борса Север предлага лепила за строителството, които са лесни и удобни за нанасяне и бързосъхнещи.

Крепежни елементи
Крепежите са неизменна част от всяка строителна конструкция. Компас Север ЕООД предлага изключително голямо разнообразие от крепежни елементи.

Цимент, гипс, вар, тухли
Строителна борса Север държи винаги налиен богато асортимент от цимент, гипс, вар и тухли

Теракот, фаянс
Строителна борса Север предлага модели плочки за баня, настилки за вътрешно и външно приложение, облицовки, плочки за кухня.

Строителна борса СЕВЕР Строителна борса СЕВЕР Строителна борса СЕВЕР Строителна борса СЕВЕР Строителна борса СЕВЕР Строителна борса СЕВЕР Строителна борса СЕВЕР Строителна борса СЕВЕР

УСЛУГИ

Строителна борса СЕВЕР
Строителна борса СЕВЕР

ТРАНСПОРТ

УСЛУГИ С ФАДРОМА

Строителна борса СЕВЕР
Строителна борса СЕВЕР

УСЛУГИ С МОТОКАР

ТОНИРАНЕ НА БОИ И МАЗИЛКИ

Мнения за Строителна борса СЕВЕР


The company has no review.

Напиши мнение за Строителна борса СЕВЕР


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.