Металпласт Инженеринг ООД   itemprop=

Металпласт Инженеринг ООД

МЕТАЛПЛАСТ ИНЖИНЕРИНГ ООД предлага изработка, доставка и монтаж на:детски игрални комплекси; люлки; пързалки; въртележки; метални изделия - декоративни парапети, огради, решетки, метални врати; пластмасови детайли за детски съоръжения.
Металпласт Инженеринг ООД “МЕТАЛПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ” ООД е специализирана фирма в изработката на детски и паркови съоръжения за игра : пързалки, люлки, катерушки, детски модулни комбинирани съоръжения , паркови пейки, беседки и обезопасителни огради. За Нас Металпласт Инженеринг ООД е сертифицирана е по ISO 9001:2008 БДС EN ISO 9001:2008, притежава сертификат RoSPA sertif.№ 07-02-014 за дизайн на детски площадки и съоръжения за игра. Съоръженията за игра и изграждането на детските площадки са съобразени с европейските стандарти за безопасност EN 1176 и EN 1177. Притежава атестат за акредитация и упълномощаване на Орган за контрол, вид С - регистрационен № 075. Фирмата отговаря на критериите за акредитация на БДС EN ISO/IEC 17020:2005. С тази акредитация фирмата има правото да извършва проверка , контрол и да изготвя доклади съгласно чл.63 от Наредба 1 /12.01.2009г. Наши клиенти са общини в България, детски градини, социални домове. Оборудвани с наши съоръжения са детски площадки изградени по Опретаивна програма за регионално развитие и по програма ФАР.  Основавайки се на професионаления опит , ние, от фирма “МЕТАЛПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ” ООД вярваме, че работата с нас е гаранция за бизнес с бъдеще. За нас ще бъде удоволствие да се запознаете с нас и нашата дейност, както и да работим съвместно и да допринесем за развитието на Вашата община и град. Продукти Комбинирани съоръжения Пързалки Люлки Въртележки Клатушки Катерушки Тематични съоръжения Беседки Паркови пейки Елементи за площадки Контакти гр. Русе 0887 219 856 кв. Хиподрума mpi_bg@abv.bg

Мнения за Металпласт Инженеринг ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Металпласт Инженеринг ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.