Снабтех ЕООД - Вижте още

Снабтех ЕООД

Богата гама машинни и автомобилни лагери (SNR, TIMKEN, FAG, SKF, KOYO, NACHI, CX, ZKL, FLT, URB, KG, GPZ, VMZ).Семеринги,О-пръстени, К-маншети, V-рингове и шнур NBR (SOG). Ремъци (DAYCO, ROFAN, STAR, SUPER BELT, CONTITECH, OPTIBELT). Зегерки, шпонки, шплентове и
София, кв. Горубляне, ул. Самоковско шосе 79

СНАБТЕХ ЕООД
Професионални инструменти и оборудване
Снабтех ЕООД
За нас:

От 2003 г. фирма СНАБТЕХ ЕООД се развива активно в областта на продажбата на разнообразни професионални инструменти и индустриални и автомобилни търкалящи се лагери на едро и дребно. Занимаваме се и с търговия с уплътнители, ремъци, семеринги, зегерки, масла и греси, смазочна техника, антифризи, лепила и техническа химия, маншони, скоби за водни съединения и пр.

Ориентирани сме също и към продажбата на работни облекла и предпазни средства, които да направят работата Ви безопасна. Сред продуктите ни са още паронит, салникови набивки, графитни четки, а и разнообразие от шплентове, автокрушки, пружинни щифтове и шпонки. Складовата база, с която разполагаме, е огромна. При нас можете да намерите не само висококачествени продукти, но и екип от специалисти, който ще се погрижи за Вашето перфектно обслужване.

Продукти:


www.snabteh-tools.com: