Йотов ООД - Вижте още

Йотов ООД

Ние разполагаме с производствена сграда, която е разположена на 3500 кв.м плош, в която е поместена богата машинна база, състояща се от: CNC гилотини, CNC плазмена машина, CNC обработващ център, стругове, фрези, заваръчна техника, както и камера за прахово боядисване на детайли до 6м
Йотов ООД
Йотов ООДЙотов ООДЙотов ООД
ЙОТОВ ООД e фирма специализирала се в три основни направления:
- металообработка (на метални листи, пръти, кръгли и квадратни тръби);
- проектиране и производство на нестандартни машини и оборудване за различни индустрии;
- производство и монтаж на автоматизирани врати и портални системи.
Йотов ООД

Металообработка.

В ЙОТОВ ООД ние обработваме метал:листи, пръти, профили, тръби и подобни от стомана, неръждаема стомана, алуминий, бронз и мед. Произвеждаме както единични изделия така и малки, средни и големи серии. Машинният ни парк се състои от широка гама универсални и ЦПУ металообработващи машини, което осигурява ефективност, прецизност и бързина на работата ни.

Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД

Нестандартни машини и оборудване.

Вашите нужди са наш приоритет.За това ако се нуждаете от персонализирана машина, нестандартните решения са нашата специалност. През дългогодишния ни опит ние сме изработвали машини и оборудване за много и различни индустрии: хранително-вкусовата индустрия, машиностроителната индустрия, автомобилната индустрия и списъка продължава. Примерни изделия са конвейери и конвейерни системи, автоматизирани въртящи маси ,етикиращи машини, индустриални миксери, подвижни стълби, шнекове, циклони, цистерни, индустриални филтри, вентилационни системи и много други.

Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД Йотов ООД

Автоматизирани врати и портални системи.

Независимо дали имате нужда от автоматизирана гаражна врата за своя дом, защото ви е писнало да излизате от колата в проливните дъждове или се нуждаете от врата за затваряне на индустриално помещение, при нас можете да намерите най-подходящия вариант. Съобразно вашия бюджет и потребности, ние можем да ви предложим богат избор от типове врати, варианти за автоматизация, цветове и надежден монтаж, и поддръжка.

Предлагаме следните видове автоматизирани врати и портални системи:

Йотов ООДЙотов ООДЙотов ООДЙотов ООД
 • Ролетни врати:
  • Метални ролетни врати;
  • Алуминиеви термо ролетни врати;
  • Ветроупорни ролетни врати;
  • Охранителни ролетни врати тип "оплетка".
 • Метални ролетни врати;
 • Алуминиеви термо ролетни врати;
 • Ветроупорни ролетни врати;
 • Охранителни ролетни врати тип "оплетка".
Йотов ООДЙотов ООДЙотов ООД

Всеки от типовете врати може да бъде изработен за механично отваряне или да бъде автоматизиран, така че да отговаря на Вашите нужди. Автоматизирането включва в най- общия случай двигател, който задвижва вратата; контролен панел с дистанционни за управление,; стационарен бутон за управление. В допълнение могат да бъдат поставени и другиаксесоари като: фотоклетки за безопасност, сигнална лампаи други.

Йотов ООД
Приветстваме Ви да ни посетите!
Представените дейности и услуги са само малка част от производствените възможности на нашата фирма. Затова Ви каним да посетите нашето предприятие на място в гр. Разград и да се уверите сами в способностите ни.
Йотов ООДЙотов ООД

Мнения за Йотов ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Йотов ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.