Автокомерс OOД - Вижте още

Автокомерс OOД

Фирмата ни "Автокомерс" OOД произвежда:резервни части за леки и товарни автомобили /камиони/; резервни части и детайли за селскостопански, промишлени, строителни и други машини - по предоставена от клиента техническа документация
Автокомерс OOД

За нас:

Фирмата ни "Автокомерс" OOД произвежда:

Автокомерс OOД
  • резервни части за леки и товарни автомобили /камиони/
  • резервни части и детайли за селскостопански, промишлени, строителни и други машини - по предоставена от клиента техническа документация
  • извършва - металообработващи услуги
  • механична обработка на детайли на универсални и цифрово - програмни машини, протегляне на щлици /вътрешни зъби/, зъбонарязване, термообработка с високочестотен ток /ТВЧ/, плоско и кръгло шлифоване на детайлите и други


Фирмата извършва дейността си от 1990 г. в СОБСТВЕНА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА включваща производствен цех, административна част, слад за материали, склад за стомани и склад за готова продукция. Базата е разположена на 5000 кв. метра площ.

През годините дейността претърпя динамично развитие, свързано с разширяване на спектъра, както на произвежданите от нас резервни части и детайли, така и на оказваните металообработващи услуги. Над 70% от готовата продукция изнасяме зад граница.

Автокомерс OOД Изградили сме успешни, дългогодишни /над 10г./, търговски взаимоотношения с фирми от Чехия и Франция. Те са основни потребители на резервни части за товарни автомобили - Шкода Европа и Шкода Мадара, и на резервни части и детайли за машини за селското стопанство, градинарството и машини за рязане на храсти и лозови масиви.

Завоюваното доверие е резултат на:

  • изключителна лоялност и коректност към нашите партньори
  • качество отговарящо на поставените изисквания от клиента
  • доставка - в уговорените срокове
  • навременни разплащания
  • цени - удовлетворяващи и двете страни

Производствения капацитет с който разполагаме - машинен парк, над 40 квалифицирани работници, познанията, уменията и идеите, които имаме, ни дават възможности за поемане на нови серийни поръчки от български и чуждестранни партньори.

www.awtokomers.business.bg

Мнения за Автокомерс OOД


The company has no review.

Напиши мнение за Автокомерс OOД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.