Последни новини


Най-новите технологии в автомобилните спортове, влияещи върху Turnkey Online Casino платформите

Виж още..

Ползи от популяризиране чрез видео реклама

Виж още..

Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Милкана ООД - Вижте още

Милкана ООД

Милкана ООД произвежда и монтира: стъклопакети, алуминиева и PVC дограма, врати, витрини, щори, охранителни ролетки, парапети, паравани и душ кабини. Милкана ООД предлага:профили и консумативи за производство на дограма; стъкло и обработка на стъкло; ламинирани плоскости, ламиниран паркет
Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА
MILKANA
ПОСТОЯНСТВО – това е философията в политиката на Милкана ООД – Плевен. Постоянство в инвестициите, постоянство в подбора на специалисти, постоянство с конкурентни цени и високо качество на производсвото.

С тази философия започнахме през 2003 г. в малък цех за производство на стъклопакети. Отворихме складове за търговия с профили и аксесоари за производство на PVC и алуминиева дограма. Разширихме дейността и предложихме на пазара нови продукти – висококачествени ламинирани плоскости, паркет и мебелен обков. Развихме и обработката на стъкло, като инвестирахме в оборудване с машини.

Част от голямото семейство на Милкана е добре развитата дистрибуторска мрежа, която изградихме с много труд, лоялност, качествена продукция, добро обслужване и сътрудничество. Така се гради доверие и ние го заслужихме.

От 2010 г. имаме стабилни позици на италианския пазар, за който произвеждаме врати и прозорци. Създадохме бизнес контакти и с Белгия, Франция, Германия и Швейцария. На тези базари се допускат само продукти с високо качество и конкурентни цени, а Милкана произвежда и продава само такива продукти. Партньорството със тези страни ни научи да инвестираме в по-модерно техническо оборудване, постоянна квалификация на специалистите и тогава идват новите пазари.

В услуга на клиентите си, решихме да представим дейността си по един нетрадиционен начин. На 22 март 2013 г. открихме единствения по рода си шоурум в страната. Експозицията е разположена на площ от 380 кв.м. и представя продуктите, които произвеждаме и монтираме за вътрешния и външен пазар. Впечатляващи са най-новите и модерни тенденции в производството на алуминиеви и PVC дограми, секционни, ролетни и индустриални гаражни врати, интериорни врати, над 20 вида външни и вътрешни щори, сенници, системи за преграждане от стъкло. Картината се допълва с образци на декинг настилка, ламиниран паркет, парапети. Експонираните облицовки и настилки от естествен камък, се обработват съгласно желанието на клиента и така изпълняваме всяко дизайнерско решение.

Днес, благодарение на своя труд и професионализъм сме надежден и сигурен партньор за хиляди клиенти.

Така е, защото нашата философия е постоянство – от първите стъпки и до днес.


Прозорци:

Алуминиеви

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА

"MILKANA DESIGNER"

Серията алуминиеви прозорци "MILKANA DESIGNER" е за онези, които искат да бъдат различни.

Дизайнът оставаме на вас. Вие решавате дали искате прави и стилни форми или предпочитате меки и заоблени линии, дали харесвате модернизма или сте фен на класиката. А за цветовете – намислете си цвят и ние ще го изпълним

"MILKANA ARCHITECT"

Алуминиевите прозорци серия "MILKANA ARCHITECT" са разработени за тези, които наистина искат най-доброто.

Изключително стилна визия, с класически дизайнерски прави линии.

Липсата на видими панти и елегантният акцент, който добавя дръжката SWING правят прозореца "MILKANA ARCHITECT" едно истинско бижу, придаващо изключителна елегантност и стил на всеки интериор.

Специалната технология на събиране ъглите осигурява перфектен завършек без видими фуги.

Неограничен избор на цветове по RAL , цветове със специален финиш “Collection Futura”, дървесни декори от колекцията "MILKANA WOOD DESIGN", както и възможност за комбинирани цветови решения отвън и отвътре.

"MILKANA ARТ"

Елегантната дръжка SWING засилва усещането за арт и подчертава стилната визия на прозореца "MILKANA ARТ".

Специалната технология на събиране ъглите осигурява перфектен завършек без видими фуги.

PVC

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

"MILKANA INNOVATION"

PVC прозорците "MILKANA INNOVATION" са вдъхновени от последните иновации при прозоречните системи.

Меки линии и заоблени форми, създаващи усещане за уют. Дървесни декори, приближаващи се максимално до естественото въздействие на дървото.

Съчетание на красотата и топлината на дървото с предимствата на PVC системите:

 • Не изискват специална поддръжка или боядисване
 • Лесни за почистване
 • Устойчиви на стареене

Топлоизолационни характеристики близки до тези на дървените прозорци

Изискващи доста по-малка инвестиция в сравнение с дървените и алуминиевите прозорци от този клас PVC прозорците "MILKANA INNOVATION" са символ на естетика и баланс, стил и непреходна елегантност.

Възможност за изработка на едностранно фолирани прозорци. Например, с оглед на това да се запази външният облик на сградата, отвън прозореца остава бял, а отвътре цветен и обратно.

"MILKANA EVOLUTION"

PVC прозорците от серията "MILKANA EVOLUTION" са наистина постижение в областта на енергоспестяването.

Те са разработени така,че да са подходящи за пасивни къщи.

Предимства на прозорците подходящи за пасивни къщи:

 • Отличната топлоизолация спомага за подобряване на енергийната ефективност.
 • Високото ниво на комфорт подобрява качеството на живот.
 • Инвестицията Ви в прозорци от серията "MILKANA EVOLUTION" ще се възвърне бързо, поради потенциала за спестяване на енергия от прозорците в рамките на кратък период от време.

"MILKANA OPTIMUM"

Серията PVC прозорци "MILKANA OPTIMUM" е създадена да отговори на по-нисък бюджет, без това да се отрази на функционалността и надеждността на Вашата дограма.

Дългогодишният ни опит в сферата на дограмите ни помогна да изберем правилните материали, така, че да създадем един продукт, който е оптималното съчетание между цена и ефективност.


Врати:

Екстериорни

"MILKANA DESIGNER DOOR"

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Алуминиевите входни врати от серията "MILKANA DESIGNER DOOR" Ви дават свободата да бъдете креативни и различни. Разнообразието от дизайни и цветове ги правят неповторим акцент на всяка фасада.

Изпълними са Всички цветове по RAL, като и цветовете със специален финиш "COLLECTION FUTURA". А дървесните декори “MILKANA WOOD DECOR" придават на вратите "MILKANA DESIGNER DOOR" топлото излъчване на истинското дърво. Но за разлика от естественото дърво, нашите врати не се нуждаят от поддръжка, те са вечни.

Предлагаме Ви и богатата колекция от декоративни панели на BCD.

"MILKANA INOVATION DOOR"

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

PVC входните врати "MILKANA INOVATION DOOR" притежават всички хатактеристики на прозорците от серия "MILKANA INOVATION"

Меки линии и заоблени форми, създаващи усещане за уют. Дървесни декори, приближаващи се максимално до естественото въздействие на дървото. Съчетание на красотата и топлината на дървото с предимствата на PVC системите:

 • Не изискват специална поддръжка или боядисване
 • Лесни за почистване
 • Устойчиви на стареене
 • Топлоизолационни характеристики близки до тези на дървените врати

Интериорни

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Интериорни врати Ламинирани плоскости Мебелен обков Видове стъкло Стъклени вратички и витрини, паравани и душ кабини Парапети ОБЛИЦОВКИ И НА

Естествен фурнир

Фурнирът се произвежда чрез рязане или т.нар. развиване на предварително обработена секция от дървесен труп.

Представлява тънък лист дървесина, който чрез специална технология се слепва към различни плочи – МДФ, ПДЧ.

Може да бъде радиален или тангенциален в зависимост от посоката на рязане. При радиалното рязане на фурнира дървесината се реже под прав ъгъл спрямо годишните пръстени, създавайки правожилен ефект. При тангенциално рязане на фурнира рязът се прави по хорда спрямо центъра.

Вратите с покритие от естествен фурнир са не само много по-красиви, но и по-устойчиви.

Ламиниран мдф

Вратите са изработени от висококачествен ламиниран МДФ и окомплектовани с:

 • компенсиращи первази за касите
 • 3 панти
 • универсална брава
 • силиконово уплътнение
 • кантирани страни на касите и крилата
 • орнамент от профил на крилото / при желание от страна на клиента /

Стандартно изпълнени вратите от ламиниран МДФ са плътни. Ако клиентът желае може всяка врата да бъде остъклена на 1/3, 2/3 и 3/3. Допълнително могат да се окомплектоват с дръжки и секретни патрони за бравите.

Стъклени

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Интериорните стъклени врати Милкана са символ на стил и непреходна елегантност.

Изработени от 8 мм закалено стъкло и обков DORMA интериорните стъклени врати Милкана са не само красиви, но и функционални.

Придайте индивидуалност на Вашите стъклени врати.

Може да изберете цветно стъкло – кафяво, зелено или сиво. Може да изберете матирано или прозрачно.Метални

Многофункционалните стоманени врати намират приложение както в индустрията – цехове и складове, така и в обществените и административни сгради. Могат да бъдат изработени съгласно индивидуалните Ви нужди.

Пожароустойчиви врати

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Стоманените пожароустойчиви, самозатварящи се, димо- и газоуплътнени, топло- и шумоизолиращи врата, искронеобразуващи врати са предназначени за предотвратяване разпространението на пожар от помещения или пожарен сектор, където е възникнал пожара към съседните помещения, както и осигуряването на безопасната евакуация на хора през нея.

Вратите се инсталират в обекти, където има изисквания за монтаж на врати с повишени изисквания за огнеустойчивост при огнево въздействие от двете страни на вратата и за врати постоянно отворени, които се самозатварят при възникване на пожар.

При възникване на пожар, вратата запазва целостта си в продължение на 30’, 60’, 90’или 120 минути, в зависимост от класа на огнеустойчивост, за който е изпитана, и ограничава топлинното излъчване на огъня от едно помещение към друго.

 • Определянето на огнеустойчивостта на пожарозащитни врати и затварящи устройства, предназначени за монтиране в отвори се извършва по Европейски стандарт, приет като БДС EN 1634-1:2009.
 • Класификацията на вратата се извършва по БДС EN13501-2 при двустранно огнево въздействие.
 • Оценяването на съответствието по реда на част Трета от НСИСОССП се извършва, чрез издаване на Становище за допустимост на основание чл. 54 от Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти от Главна Дирекция Пожарна Безопасност и Защита на Населението към МВР гр. София.

Гаражни и индустриални

Гаражни секционни врати

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати


Удобството и сигурността при употреба, елегантният дизайн, използването на най-новите технологии в съответствие с европейските норми за сигурност, както и широката гама аксесоари превръщат гаражните врати MCA в идеалното решение за вашия гараж.

Секционни индустриални врати

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати


Секционните индустриални врати са идеалното решение за затварянето на индустриалните пространства в специфични конструктивни ситуации. Размерите по желание на клиента и използването на специални компоненти позволяват разнообразни технически решения за интензивно използвани врати.

Ролетни гаражни врати

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за вратиРолетните гаражни врати на Милкана
са перфектното решение за затваряне на Вашия гараж. Те са функционални и естетически красиви. А благодарение на възможността да избирате от всички цветове по RAL, както и от три дървесни декора - Златен дъб, Тъмен дъб, Махагон можете да съчетаете Вашата гаражна врата с цвета на дограмата или да придадете индивидуалност на фасадата.

Има възможност за вграждане на прозорчета или вентилационни решетки.

Охранителни ролетки

Основната функция на охранителните ролетки е да ограничат достъпа до търговски обекти, обществени и жилищни сгради и др.

Елегантен дизайн с възможност за избор от шест модела ламели:

 • плътни (стандартни и ветроустойчиви)
 • перфорирани
 • тип "мрежа"
 • тип "оплетка"
 • тип тръбни "шахмат"
 • тип тръбни "класик"

Може да бъде направена и комбинация от няколко вида ламели. Не ограничен избор от цветове по RAL.

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Плъзгащи системи:

Алуминиеви

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

"MILKANA HOME"

Плъзгащите прозорци от серията "MILKANA HOME" са подходящи за вътрешно преграждане и за места, където не се изисква топлоизолация. Те са едно бюджетно решение при пространства, ограничени за друг тип отваряне. Могат да бъдат остъклени както с единично стъкло, така и със стъклопакет. Неограничени цветови решения и дървесни декори от колекцията "MILKANA WOOD DECOR".

„MILKANA ART”

Серията алуминиеви плъзгащи прозорци за веранди „MILKANA ART” е вдъхновена от артистичното въображение на съвременните архитекти. Независимо дали става дума за обществени сгради, заведения и хотели или за частен дом или вила, в своите проекти архитектите все повече залагат на големите прозорци. Това е предизвикателство за нас – производителите на дограма.

"MILKANA SPACE"

Серията остъкления за веранди "MILKANA SPACE" е изработена от термоизолирана алуминиева профилна система с отваряне тип хармоника ALUMIL M19800 ACCORDION ALUTHERM. Могат да бъдат остъклени големи пространства при 100% отваряемост. Подходяща е както за частни къщи и апартаменти, така и за обществени сгради и заведения.

PVC

"MILKANA INOVATION"

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

PVC системата за веранди от серията "MILKANA INOVATION" предоставя възможност за отваряне на големи пространства, чрез изнасяне и паралелно плъзгане на големи крила. Въпреки, че са доста тежки, имайки в предвид и тройния стъклопакет, благодарение на специалния механизъм HAU TAU ATRIUM SP КOMFORT отварянето става с лекота, а само с едно леко движение крилото се затваря само, за Вас остава просто да завъртите дръжката и да сте сигурни, че домът Ви е изолиран и защитен.

Благодарение на прозорците за веранди “MILKANA INOVATION” Вие пестите пространство и печелите гледка. Плъзнете цялото остъкление, за да разширите всекидневната. Системата предоставя възможност за широко отваряне – до 4 м без да се налага крилата да навлизат в помещението и да Ви пречат. Не е нужно да местите предмети всеки път, когато искате да проветрите.


Щори:

Външни ролетни

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

MILKANA FANCY

Външните ролетни щори серия MILKANA FANCY са перфектното допълнение към всеки прозорец.

Богат избор на цветове и дървесни декори, хармонизирани с цвета на дограмата

MILKANA HIDE

Външните ролетни щори серия MILKANA HIDE оформят перфектно всяка фасада благодарение на скритата кутия, която се монтира в зида, не закрива прозореца и остава невидима в отворено положение. Недостатъка им е, че не могат да бъдат инсталирани на съществуващи прозорци, защото се поставят асемблирани с дограмата.

MILKANA VISION

Външните ролетни щори от серията MILKANA VISION са иновация при този тип щори. Освен функциите, характерни за традиционните външните ролетни щори, те притежават и възможност за движение и регулиране на ламелите. Това Ви дава възможност за контролирано пропускане на светлина и въздух. Ламелите могат да се завъртат с наклон до 27°.

Капаци

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Специално изработени за Вас.

В капаците EMME може да забележите типичното за италианците внимание към детайла. Произведени от висок клас алуминиева сплав, изцяло съобразени с Вашите изисквания, те притежават уникален стил и качество.

Придайте индивидуалност и чар на Вашия дом.

С богатата колекция от цветове и дървесни декори може да постигнете впечатляващ ефект в дизайна на фасадата.

Имате възможност да избирате:

 • с подвижни ламели
 • със статични ламели
 • плъзгащи
 • взломоустойчиви

Външни хоризонтални

Външните хоризонтални алуминиеви щори изпълняват основните функции на съвременните слънцезащитни технологии и изискванията за модерен дизайн на фасадата.

С многообразието от цветове участват активно в оформянето на екстериора. Те са един от най-елегантните и ефективни слънцезащитни продукти. Могат да бъдат много добре адаптирани към външните климатични условия, така, че да не позволят преминаването на над 90% от слънчевата енергия.

По този начин работата на охлаждащите системи може да бъде намалена драстично. При затворено положение ограничават напълно видимостта и проникването на светлина, можете да ги движите нагоре и надолу или просто да завъртите ламелите за да регулирате количеството на пропускане. Изключително функционални са в автоматизирания си вариант, особено, ако се добавят сензори за слънце и за вятър.

Във варианта без автоматизация, управлението се извършва ръчно, посредством манивела, която се монтира от вътрешната страна на прозореца. Изработени са от алуминии с прахово полимерно покритие, устойчиво към неблагоприятни климатични условия.

ВътрешниМилкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати
 • DUO VISION
 • австрийски
 • бамбукови
 • Вертикални
 • дървени
 • плисе
 • римски
 • руло и Ден и Нощ
 • фото щори
 • хармония
 • хоризонтални
 • Японска стенаСенници:

Сенникът е изделие за предпазване от слънце. Осигурява комфорт и същевременно предпазва от изгаряне. В зависимост от вида и площта на мястото, на което трябва да се монтира сенника, се определя моделът и конструкцията.

Сенникът има следните предимства:

 • Той е средство за красива и ефективна защита от слънце, вятър и дъжд.
 • Спира прекият контакт с лъчите.
 • Филтрира слънчевите лъчи като спира вредните UV лъчи.
 • Предпазва от изгаряне.
 • Не запарва.
 • Намалява температурата в помещението с над 7 градуса по C
 • Не спира притока на естествена светлина.
Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Предпазва от избеляване изложените стоки на витрините на магазините и на мебелите във Вашата градина или тераса.

Почти всички модели имат възможност да бъдат с ел. задвижване и с датчик за вятър или вятър/слънце за по-висока степен на защита.

Богата гама от цветове.

Изработва се по индивидуален размер на клиента.


Продукти от стъкло:

Стъклопакети

Милкана ООД предлага стъкло на едро и дребно. Работим с висококачествени стъкла на утвърдени производители, някои от които са:

 • Saint-Gobain
 • AGC
 • Pilkington
 • Trakya Glass и др.

ВИДОВЕ СТЪКЛА

 • Флоатно безцветно
 • Флоатно обемно оцветено
 • Слънцеконтролиращо (Stopsol, Tentesol, Stopray, Cool-Lite)
 • Енергоспестяващо:
 • Мултифункционално (4 сезонно) стъкло (Planitherm 4S, Planibel Top 1.0, Multifunctional Low E)
 • Ламинирано стъкло (Триплекс):
 • Темперирано (Закалено) стъкло:
 • Бронирано стъкло:

Интериорно стъкло

 • Орнаментно:
 • Матирано:
 • Лакирано (Лакобел):
 • Стъкло с декоративно фолио:

УСЛУГИ

 • Рязяне
 • Кантиране
 • Фасетиране
 • Транспорт


Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Милкана ООД произвежда широка гама стъклопакети. Ние разполагаме със съвременно оборудван производствен цех, работим с водещи производители на стъкло (Saint Gobain, AGC, Pilkington, Trakya Glass ) и консумативи (Den Braven, Kommerling) за да предложим стъклопакети с най-високо качество.

За да отговаряме на всички изисквания тествахме наша продукция в независимата италианска лаборатория "Stazione Sperimentale del Vetro". Добрите резултати от изпитванията ни дават право да поставяме маркировка СЕ ( знак за съответствие с хармонизираните европейски стандарти ) на нашите стъклопакети.

Паравани и душкабини

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Душ кабините и параваните за баня "MILKANA BATH" са практично и красиво решение за преграждане на Вашата баня. Отделяйки душа от останалата част на помещението чрез стъклена преграда Вие не само я запазвате суха, но и спасявате Вашите мебели и вратата на банята от изгниване. Прегражданията с безпрофилни системи създават стил и простор. Всичко, което виждате е стъкло и красиви хромирани панти дръжки и аксесоари.

Душ кабините и параваните за баня “MILKANA BATH” се изработват от 8 мм закалено стъкло. Закаленото стъкло е тип безопасно стъкло, което чрез контролирана термична или химична обработка увеличава твърдостта и издръжливостта си, и, ако въпреки това се счупи, то се разпада на малки не остри парчета, така, че да не може да Ви нарани. Стъклото може да бъде прозрачно, матирано, цветно (кафяво, зелено, сиво) или с различни декорации по Ваше желание. Декорациите се изпълняват с термо- и водоустойчиво фолио и също могат да бъдат в различни цветове Използваме висококачествен обков с марка OZONE.

Всяка преграда се проектира индивидуално според изискванията на клиента. От Вас зависи, дали желаете тръбно плъзгане, плъзгане с релса, хармоника, душ кабина с магнитно затваряне или просто параван.


Парапети:

Стъклени

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Стъклените парапети, произведени от Милкана са истинско изкушение за дизайнери и архитекти. Стилни и изискани, без видими профили, те разкриват панорамна гледка и дават простор на всяко помещение. Подходящи както за интериорно, така и за екстериорно приложение. Устойчиви на екстремни климатични условия, включително и по крайбрежни зони.

Изключително здрави и стабилни, благодарение на усилен носещ профил по цялата дължина и 16 мм или 20 мм ламинирано стъкло. Могат да бъдат монтирани както подово, така и странично. Изпълними с и без ръкохватка.

Алуминиеви

Милкана ООД PVC и AL профили и аксесоари Стъклопакети дограма Стъклени балкони Декоративни панели за врати

Алуминиевите парапети, изработени от Милкана намират приложение както в обществени и офис сгради, така и в частни домове. Подходящи са за интериорни и екстериорни стълбища, балкони, тераси. Изчистен и стилен дизайн с хоризонтално разположени струни или стъкло.

Могат да бъдат изработени различни варианти, според конкретния проект и Вашето виждане за дизайн. Две или повече хоризонтални струни или ламинирано стъкло. Ръкохватката може да бъде с прахово полимерно покритие в цвят по RAL или в дървесен декор. Стъклото също е въпрос на избор – бяло, цветно, матирано или с декорация със специално термо и водоустойчиво фолио.


www.milkana.bg

Видео от Милкана ООД


Милкана ООД - видео 1

Мнения за Милкана ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Милкана ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Най-новите технологии в автомобилните спортове, влияещи върху Turnkey Online Casino платформите

Виж още..

Ползи от популяризиране чрез видео реклама

Виж още..

Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..