Пибиджи - Вижте още

Пибиджи

ПиБиДжи ООД (PВG Ltd.) е създадено през 2006 година. Дружеството прави своите първи крачки, наложили го на пазара за прахово боядисване, още през 2003 г., създавайки цех с тази единствена и основна цел. Разполагаме с цех, за чието функциониране
София, бул.Амстердам 4, В двора на Технострой

Пибиджи
За нас:

ПиБиДжи ООД (PВG Ltd.) е създадено през 2006 година. Дружеството прави своите първи крачки, наложили го на пазара за прахово боядисване, още през 2003 г., създавайки цех с тази единствена и основна цел.


Разполагаме с цех, за чието функциониране работи пещ с размери около 6 м/2 м/0.80 м, предлагайки по този начин възможността да се изпичат 6-метрови детайли.

В процеса на работата се използва и релсов път за по-висока производителност.


За изминалите години натрупахме богат опит в боядисването на най-разнообразни детайли от черни и цветни метали.

Пибиджи

Оборудване:

Оборудването ни включва електростатични пистолети за нанасяне на праховата боя (ITW GEMA, NORDSON, COATTECH), както и пистолети система “трибо” (ITW GEMA).


В цеха се работи със следните вносители на марки прахова боя:

  • Akzo Nobel,
  • Arsonsisi,
  • Becker’s,
  • Euro Polveri,
  • Inver,
  • Jotun,
  • Neokem,
  • Pulver,
  • Tigar и други.

Използвани са почти всички цветове от RAL-каталога.
Цехът работи и с боя на клиента.

Пибиджи

Още:

В нашата дейност залагаме на професионализъм, доказвайки го чрез качество и коректност в работата ни, като скоростта е още една наша характеристика.

Цехът често се явява и «спешна помощ за прахово боядисване» на изостанали със сроковете клиенти.

В тази връзка поръчките, които приемаме, са бърза (48 часа), експресна (24 часа) и суперекспресна (веднага).


От края на 2006 г. предлагаме нова дейност песъкоструене – най-ефективния метод за подготовка на детайлите за боядисване.


Така оформихме нова комплексна услуга – почистване и прахово боядисване на метални изделия, най-убедителният пример за което са автомобилните джанти.

Цехът има амбиция, а от скоро и възможността за металообработване на прътов материал - метални конструкции, оградни пана, огънато и ковано желязо, като последното може да се работи и по проект на клиента. Подготвяме се и за работа с листов материал.


Пибиджи

www.pbg.bg