Каримекс  itemprop=

Каримекс

Ръководния персонал на фирмата е съставен от отлични професионалисти с богат опит в промишленото строителство. КАРИМЕКС се занимава с промишлено и гражданско строителство; Монтаж на технологични линии, тръбопроводи, газопроводи, отоплителни, вентилационни
Разград, ул. Стефан Караджа 9А, ет. 2

"КАРИМЕКС" ЕООД - Разград Фирма КАРИМЕКС ЕООД гр. Разград е регистрирана с решение на Разградския Окръжен съд с решение от 31.10.1997 с основен предмет на дейност строителни - монтажни дейности. Настоящия адрес на управление на фирмата е гр. Разград, ул. Стефан Караджа 9А ет. 2, а неин Управител е Цветан Иванов. Ръководния персонал на фирмата е съставен от отлични професионалисти с богат опит в промишленото строителство. Фирмата има внедрена система за качество и контрол ISO9001 от 2006, която постоянно се обновява и подържа. КАРИМЕКС се занимава с: Промишлено и гражданско строителство Направа и монтаж на метални конструкции, пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации. Електрически инсталации, КИПиА на промишлени предприятия. Изграждане и монтаж на битови и промишлени газови инсталации Услуги с автокран Фирма КАРИМЕКС извършва монтаж на: машини и съоръжения отоплителни инсталации водопроводи газопроводи технологични тръбопроводи метални конструкции ел. инсталации Търговия на едро с трактори, машини и инвентар за селското стопанство и части за тях.

Мнения за Каримекс


The company has no review.

Напиши мнение за Каримекс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.