Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

ЕТ Вигса - В. Кърджалийски  itemprop=

ЕТ Вигса - В. Кърджалийски

Основната сфера, в което нашата фирма се е специализирала е изработка на врати от иглолистен материал и дървена стъклопъкетна дограма. Това обаче не ни пречи да предлагаме на клиентите си и мебели от дърво - шкафчета, маси, легла и кухненско обзавеждане. Работим с висококачествен
Септември, ул. Н. Вапцаров 7

дървени врати, дървени огради, мебели за градината, дървения, дървени прозорци и други ЕT "Вигса" е семейна фирма с местонахождение гр.Септември, обл.Пазарджик. Създадена през 1989год., ние имаме дългогодишен опит в производството на качествени продукти от дървесина по съвременна технология. Производство Традицията в областта на производството и дългогодишния ни опит, който имаме ни позволява да предлагаме висококачествена продукция - разнообразие от врати, мебели и кухненско обзавеждане. Основната сфера, в което нашата фирма се е специализирала е изработка на врати от иглолистен материал и дървена стъклопъкетна дограма. Това обаче не ни пречи да предлагаме на клиентите си и мебели от дърво - шкафчета, маси, легла и кухненско обзавеждане. Работим с висококачествен иглолистен материал - бор, смърч, ела и плоскости ПДЧ. За прозводството използваме сух дървен материал, преминал през специални сушилни и и отговарящ на стандарта. Целта ни е висококачествена продукция, избор на клиента, съчетан с коректна консултация и възможно най-разумни цени! Посетете и страницата ни в Facebook - тук.

Мнения за ЕТ Вигса - В. Кърджалийски


The company has no review.

Напиши мнение за ЕТ Вигса - В. Кърджалийски


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..