К.С.К. ЕООД  itemprop=

К.С.К. ЕООД

Фирмата съществува от 1999г. Основана е в град Хасково, с предмет на дейност – Внос и търговия на изкуствени кожи и дамаски за мека мебел. Разполагаме с 4 търговски обекта на територията на страната – в Хасково, София, Пловдив и Варна. Основния ни стремеж е да предложим на клиентите си
Хасково, ж.к. Орфей, бл. 11, партер

За нас Съществува от 1999г. Основана е в град Хасково, с предмет на дейност – Внос и търговия на изкуствени кожи и дамаски за мека мебел. Разполагаме с 4 търговски обекта на територията на страната – в Хасково, София, Пловдив и Варна. Основния ни стремеж е да предложим на клиентите си цялата гама продукти, необходими за съответното производство. Търгуваме основно със стоки на водещи в бранша чуждестранни производители, чийто продукти са известни на международния пазар и се отличават със своето качество и разнообразие. Коректността и професионализма на екипа ни, както и стремежът да поддържаме голямо разнообразие от стоки на склад, ни прави надежден и стабилен партньор. Още за нас... За комплексното и качествено обслужване, ние осигуряваме кратки срокове и безплатна доставка на заявените артикули. Наши клиенти са популярни фирми в производството на чанти, мебелната и шивашката промишленост. През последните няколко години К.С.К. ЕООД, разшири своята сфера на дейност в областите на търговията с МПС, логистика и транспортни услуги. Разнообразни видове изкуствени кожи, еко кожи, промазки, платове, хастари, ципови ленти, лепила и обков – за дрехи, чанти, обувки и тапицерия! Широка цветова гама! Конкурентни цени! За количества на едро – отстъпки и доставка на място! Извършваме вътрешни и международни транспортни услуги!

Мнения за К.С.К. ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за К.С.К. ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.