Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Принт Тайм  itemprop=

Принт Тайм

ПРИНТТАЙМ е компания за декорирането на Вашия дом, офис или мястото, в което ще прекарате голяма част от живота си. Вашият дом изразява вас самите. Всички сме уникални и това е причината никога и никъде по света да не срещнем две места обзаведени по абсолютно един и същи начин.
За нас Промяната е нужна, за да се почувстваме по-приятно и уютно там, където прекарваме по-голямата част от живота си- в дома или офиса. Нашият дом изразява нашата индивидуалност. Всички сме уникални в различието си. Тази стая е много скучна и празна! Хайде да я украсим! Ето така започва на повечето от нас "приключението" в декорирането на нашия дом, офис или мястото, в което ще прекараме голяма част от живота си. Вашият дом изразява вас самите. Всички сме уникални и това е причината никога и никъде по света да не срещнем две места обзаведени по абсолютно един и същи начин. Вие сте художниците, във вас е четката, а в нас палитрата с боите. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Продукти КАРТИНИ С картините можете да внесете уют и разнообразие в дома си, да създадете обстановка, която подхожда на вашия стил и мислене. Изразете своята индивидуалност. ФОТОТАПЕТИ ТАПЕТИТЕ представляват стенно покритие, с което лесно може да се преобрази всяко помещение, придавайки му собствен и уникален стил. Именно това ги прави неизменна част от интериора. СТИКЕРИ Декорациите от фолио са подходящи за най - различни интериорни решения. С тях могат да се декорират както цели пространства, така и определени помещения, където да се постави акцент.

Мнения за Принт Тайм


The company has no review.

Напиши мнение за Принт Тайм


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да предпазите матрака си и да увеличите живота му?

Виж още..

Енергийният мениджмънт и неговото нарастващо значение в съвременния свят

Виж още..

Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..