Аутоматор ООД - Вижте още

Аутоматор ООД

Фирмата специализира в областта на промишлените маркировки на професионално ниво. Ние доставяме технологии за постоянна, незаличима маркировка в голям диапазон от материали. Нашата основна мисия е да помагаме на клиентите при избор на технология за маркиране на части/продукти.
Аутоматор ООДАутоматор ООДАутоматор ООД
Аутоматор ООД
"Ние сме се фокусирали върху професионалното промишлено маркиране и предлагаме всички технологии за маркиране в България. Същите способстват за оставяне на незаличима и трайна маркировка върху всяко едно изделие, заедно с висока естетичност. Нашата основна мисия е да предлагаме решения за маркиране, отговарящи на високите изисквания на клиентите ни. Големият ни опит в маркирането позволява да удовлетворим всички задания на нашите клиенти."
                     За нас:
Фирмата Automator, s.r.o. е създадена през 2003 г. като подготовка за промените в сферата на промишлените маркировки след присъединяването на страните от Централна и Източна Европа към Европейския съюз. Група инвеститори решиха да използват своя богат опит в тази област на специализация и връзките си с водещи световни производители, да се възползват от преимуществата на Чешката република в Европа, да предоставят на наскоро създадени фирми необходимото им ноу-хау, и да изградят липсващите разпространителни канали.

Това решение даде главния импулс за създаването и функционирането на Automator, s.r.o., която осигурява на крайния потребител висококачествени продукти от Западна Европа и САЩ чрез партньорите си в новите страни-членки от Централна и Източна Европа. През 2006 г. започна вторият етап от развитието на фирмата когато тя излезе на чешкия пазар чрез преки доставки за крайния потребител.

За подкрепа на нашите клиенти е създадена висококачествена клиентска програма. Стремежът на фирмата е да бъде партньор на клиентите си и да им помага за задоволяване на изискванията им и стремежите им. На практика това означава да осигурява пълна надеждност и сериозни отношения, бърза доставка на технологии, най-високото качество и подходящи цени.

Това означава да предоставя комплексни оферти, консултантски и/или експертни услуги, както и гъвкавост във всички форми на обслужване, включително непрекъснато разширяване на офертата съобразно с технологичното развитие, което води до удовлетворение на клиента.

Нашата фирма предлага на партньорите и клиентите си:

  • Комплексни оферти – първият, пред-продажбен етап е много важен за по-късното удовлетворение на клиента. Въз основа на детайлни дискусии относно изискванията и вариантите, клиентът получава оферта с оптимално решение по отношение на качеството, количеството и производствения ритъм, а накрая и на производствените разходи.
  • Гаранционно обслужване – всички доставени от Automator маркиращи системи имат гаранцонно обслужване съгласно законодателството.
  • Удължено гаранционно обслужване – доставените системи са изключително надеждни, но все пак предлагаме стандартното обслужване под формата на експресна помощ при аварии или удължаване на гаранционния период.
  • Профилактика – ние осигуряваме възможност за обслужване с цел профилактика чрез инспектиране. Профилактичното инспектиране е основа за предотвратяване на възможни по-големи аварии, напр. при дългосрочна експлоатация на машините или при продължително прекъсване на работа. Тези сервизни инспекции могат да се планират според изискванията на клиента, напр. по време на неработни почивни или празнични дни.
  • Резервни машини – за критичните зони на употреба избраните системи могат да се комбинират с обслужване „на разположение”. При авария на машинта може да се достави резервна за периода, необхдим за извършване на ремонта.
  • Обучение на оператори – осигуряваме обучение на оператори на клиента за всички доставяни системи.
                     Продукти:
ЛАЗЕРИ
Лазерни работни станции | YVO4 лазер | Диоден лазер | Въглероден лазер CO2 | Лазерни допълнения

СЕМарк ООД
Лазерните маркиращи системи са подходящи за нанасяне на маркировка върху твърди материали, като например метали, пластмаси, органични материали (кожа, дърво, стъкло) и др.

Различните материали, върху които трябва да се нанесе маркировката, могат да се маркират само от определен вид лазер.

Лазерите могат да бъдат включени в екипировката на няколко различни модели системи и да бъдат допълнително снабдени с различни опции и допълнения.
ADP точково маркиращи системи
AC500 | AC250 | ADP5090 | ADP2560 | ADP25120 | ADP120160 | ADP300400 | ADP аксесоари

СЕМарк ООД Точково маркиращата система е машина, която е предназначена за поставяне на не заличима маркировка върху метал посредством вибриращ маркиращ връх, задвижван от сгъстен въздух. Тя е идеалното решение за маркиране на широка гама от материали, за да се идентифицира всеки готов, полу-готов продукт или негова част.

Цялата точково маркираща система включва: маркираща глава, контролер, основа със стойка, патрон за игла и маркираща игла, възможност и за други аксесоари.
Ударни маркиращи машини
Аутоматор ООД Механични ударни машини | Пневматични ударни машини | Пневматични ударни устройства | Ударни механизми

Ударното маркиране е най-използваният метод за машинно маркиране. Предимствата на тази процедура е опростената технология, многофункционалната употреба, разнообразието и високото качество. Тази технология може да се използва за маркиране на единични бройки изделия или за високо-обемно производство. Употребата на машината и формата и вида на материала са главните параметри за избор на съответната технология.
Преси за горещо маркиране
СЕМарк ООД
Ръчно портативно устройство за горещо маркиране | Стендове за горещо маркиране | Пневматично устройство за горещо маркиране

Горещото щамповане е подходящо решение за нанасяне на маркировка върху материали като кожа, дърво, пластмаси и др. Подобно на ударните машини тук се предлагат две версии с различна сила на удара.

Според вида на приложението, изборът може да бъде направен измежду ръчно портативно устройство, ръчен стенд, пневматичен стенд или пневматично устройство, които могат да се инсталират включени в линия или да се използват като самостоятелни машини.

Всички машини се предлагат с допълнения, като пуансони, държачи на пуансони, специални пуансони, и допълнения за всички машини, включително цветни ленти за горещо маркиране.
Аутоматор ООД
Валцоващи (генериращи) машини
Валцоващи (генериращи) машини MB41 | Валцоваща (генерираща) машина MB71 | Генерираща (валцоваща) машина MB76 | Допълнения към генериращи (валцоващи) машини

За нанасяне на маркировка по периферията на големи изделия препоръчваме да се използват валцоващи (генериращи) машини.

Пуансони, изработка на пуансони
Пуансони | Ръчни замби

СЕМарк ООД
Нанасянето на маркировки посредством различни пуансони или щампи се използва от най-древни времена. Всякакви видове материали могат бързо и лесно да бъдат маркирани посредством ръчни щампи (замби).

Този вид маркиране е подходящо за зони, в които се налага висока гъвкавост и не се прави за голям брой изделия. Могат да се нанесат индивидуално направени маркировки или знаци; също така с помощта на стенд може да се нанасят кратки текстове или редове с цифри.

Подходящото качество на маркировката може да се гарантира когато се използват висококачествени пуансони с правилната форма и добро качество на материала, върху който се нанасят. Нашите пуансони се произвеждат от няколко десетилетия и тяхното качество е сред най-доброто на пазара.
Аутоматор ООД
Държачи за поансони
Линейни държачи на поансони | Държачи на поансони за горещо маркиране | Конусообразни държачи на поансони | Кръгли държачи на поансони |

Държачите за поансони се използват за поставяне на отделните поансони и за нанасяне на маркировката. Прецизната конструкция осигурява на нашите държачи на поансони дълъг сервизен живот и чудесни характеристики. Те са изработени от висококачествени материали и с висока прецизност.

СЕМарк ООД
Номериращи глави
Ръчна маркираща глава MB5 | Автоматична номерираща глава MB2 | Ръчна маркираща глава MB14 | Номерираща глава MB 2000

Препоръчително е по време на нанасяне на маркировка върху изделия, когато се налага често да се сменя поредицата от числа или букви, да се използват номериращи глави.

Възможно е те да бъдат снабдени с всякакви символи и с различен брой символи в поредицата (единственото ограничение е самата конструкция на главата).

Номериращи глави се използват предимно с ударни машини или с валцоващи (генериращи) машини.
Аутоматор ООДМикро-маркер

Микро-маркерът е портативен инструмент използван за щамповане, за нанасяне на маркировка за извършена инспекция и за обикновена идентификация. Вътрешният удар се нанася посредством ръчен натиск. Микро-маркерът е практичен, многостранен и бърз. Изработен е от метал от висококачествени материали.

Аутоматор ООД


Микрободови писци

Микрободовите писци са подходящи за невзискателно маркиране, което изисква инструментална точност, опростена употреба и качествено отпечатване.


Ерозийно устройство

СЕМарк ООД
Електро-ерозийното устройство позволява маркиране на метални материали. Волфрамовият електрод създава електрическа дъга между анода и катода, което остава ерозирал отпечатък, следващ движението.

Този метод за маркиране се прилага специално за чупливи повърхности, при които поради характеристиките им не могат да се използват класическите ударни методи. Работата и поддръжката са много опростени, маркирането е много подчертано, вижда се добре и не може да бъде заличено.
Устройството се доставя със следните приспособления: комплект блок за управление, заземителна пластина с кабел, писец с държач за дърво, проводник с волфрамов електрод и два резервни електрода.

Писецът е снабден с честотен сепаратор, който не позволява електродът да залепне за маркираната повърхност и осигурява удобство при гравирането.
                     www.cemark.bg

Офиси на Аутоматор ООД

Аутоматор ООД - Вижте още

Аутоматор ООД

Фирмата специализира в областта на промишлените маркировки на професионално ниво. Ние доставяме технологии за постоянна, незаличима маркировка в голям диапазон от материали. Нашата основна мисия е да помагаме на клиентите при избор на технология за маркиране на части/продукти, когато се
София, БИЦ-ИЗОТ, бул. Цариградско шосе 133 сграда 1, ет.7, офис 701А

+359 893 558 659
Видео от Аутоматор ООД


Automator nanoVISII laser marking on motorbike parts - видео 1

NEW Automator marking laser nanoVISII - видео 2

Automator laser marking datamatrix on steel - видео 3

Automator ADP5000 Special Tags Embosser - видео 4

Need to go deeper? Our deep marking solutions for you - видео 5

Marcatura Automator a Punto vibrato - видео 6

Laser marking electri component - видео 7

Electric component laser marked with Automator marker - видео 8

Sistema di marcatura laser Automator ARENA con portellone manuale - видео 9

Automator ARENA Laser Marking System in Manual Door Opening mode - видео 10

war tank part marking with Automator dot peen - видео 11

Мнения за Аутоматор ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Аутоматор ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.