Д-p Eлeoнopa Бoшняшкa e cпeциaлиcт пo кoжни и вeнepичecки бoлecти в Kъpджaли, кoйтo зaвъpшвa мeдицинa пpeз 1983 г. в MУ Плoвдив, a пpeз 1991 г. Пpидoбивa cпeциaлнocт пo дepмaтoлoгия. Cпeциaлиcтът пo кoжни и вeнepичecки бoлecти пpиeмa пaциeнти в Meдицинcки цeнтъp Д-p Cтoянoв.

Д-р Румяна Грънчарова е специалист по кожни и венерически болести. Доктор д-р Румяна Грънчарова работи в град София, ул. Св. Георги Софийски №1 в Дерматологичен кабинет №103 към ДКЦ Александровска. За запазване на час или повече информация можете да получите на посочените телефони.

Д-р Ася Данчева е завършила медицина през далечната 1993г. и е специализирала дерматология и венерология в Кожна клиника на Медицинска акдемия - София и Граднски кожно-венерологичен диспансер - София. Специалността по дерматология и венерология е придобила през 1997г.

Д-р Нина Липанова е дерматолог, който практикува в град Свищов и предлага на своите пациенти лечение на кожни болести, полово предавани болести, както и естетични дерматологични процедури. Можете да разчитате на качествено и ефективно лечение в областта на клиничната и естетичната

Стара Загора
Доктор Женя Троева е специалист по кожни и венерически болести в град Стара Загора. Доктор Троева извършва клинични и профилактични прегледи, диагностика и лечение на кожни и венерически болести и др.

Д-р Валентина Аврамова е специалист дермато – венеролог, практикуващ в град София. Тя диагностицира и лекува алергии, кожни заболявания и болести предавани по полов път.

Д-р Албена Паскалева е специалист по кожни и венерически болести в гр. Пловдив. Д-р Албена Паскалева осъществява съвременна диагностика и лечение на полово предавани болести. Д-р Паскалева приема пациенти в кабинета си на бул.Марица 25.