Пловдив
Професионално почистване на домове, офиси, административни сгради, пране на меки и твърди настилки.

София
"Джеронимо” е фирма за професионално почистване на домoве, офиси, магазини, заведения, административни сгради.

Занимаваме се с професионално, основно почистване на домове и офиси. Разполагаме с техника, препарати и добре мотивиран екип, които са на Ваше разположение, когато се нуждаете от тях. Перем мокети, килими и тапицерии.

КОИ СМЕ НИЕ ЕТ “ЕЛА”-Мариана Митева е професионална почистваша фирма създадена през 2002 година. През годините се доказахме като почиства

Стара Загора
Агенция за чистота СВЕЖИНА е на пазара от 2001 година и от тогава продължаваме да се развиваме и усъвършенстваме. Извършваме дейности свързани с почистването и поддържането на хигиена в търговски обекти, офиси, домове, както и почистване на пускови обекти след строителство.

"Алфа сървис М" ООД e фирма за професионално почистване на вашия дом, офис, частно или обществено помещение - както еднократно, така и абонаментно. С професионалните си машини и висококвалифицирания ни персонал, ние ви гарантираме вашият комфорт и уют.

Професионални решения за абонаментно почистване на бизнессгради, жилищни кооперации, домове.

София
Лазурна осигурява високо качество, гарантирано от съвременни материали, технологии, оборудване и висококвалифициран екип, който работи за вас.

Ние предлагаме професионално почистване на ниски цени.

София
Фирма EVRO VIP е основана през 2004 г. в гр. София. Същата в момента развива успешна дейност в областта на професионалното почистване. EVRO VIP е специализирана в предлагането на широка гама услуги в областта на хигиената. Наш основен приоритет е да удовлетворим изискванията Ви за чиста и