Областни градове × Софтуер

Варна
Основните направления на дейността ни са: * Цялостни бизнес решения в областта на информационните технологии и комуникациите

Компютри, софтуер, системна интеграция, телекомуникация.

Фирмата е специализирана в асемблиране, продажба и сервизна поддръжка на компютърни системи и офис техника, абонаментно сервизно обслужване на фирми и организации и проектиране и изграждане на локални компютърни мрежи.

ПИК Компютър - компютри, монитори и офис техника, инсталиране, настройка и надграждане (upgrade) на технически и софтуерни продукти, изграждане и поддръжка на локални и глобални компютърни мрежи, абонаментна поддръжка на компютърни системи, консултации.

Фирмата е специализирана в продажбите на компютърна техника - нова и втора употреба, изграждане и поддържане на локални мрежи, сервиз.

Продажба на хардуерни и софтуерни продукти и аксесоари. Монтаж и поддръжка на компютри и системи за видеонаблюдение.

Лефкорп ООД е компания занимаваща се с проектирането и изграждането на Wi-Fi, LAN и комуникационни мрежи, СОТ системи, ел. инсталации, трасета и мрежи. Предлагаме Ви също, абонаментна поддръжка на компютърни системи и офис техника, консултантски услуги.

Варна
Just Computers работи вече 8 години в областта на информационните технологии. Предлага компютърни компоненти, компютри и периферия, офис техника, консумативи, мрежово оборудване, софтуер, изграждане на локални мрежи, както и абонаментна техническа

Варна
Ние предлагаме нашите познания в проектирането, изграждането и поддръжката на редица ИТ решения, включващи цялостни Уеб сайтове, ERP системи, приложения за миграция на данни и различни бизнес приложения.

Unseen Pro е фирма, съсредоточена в изграждането на качествени интернет и софтуерни приложения.