Фирма ЕТ ММ - Мирослав Марков се занимава с търговия на работно облекло и производство на работни ръкавици. Разполага с голямо разнообразие от гумени изделия, работни ръкавици, лични предпазни средства и препарати за ръце. Официален представител е на "БУЛТЕКС 99" ЕООД.

Фирма РАВ Миладинов е създадена през 1990г. и е от първите частни специализирани фирми за производство на работни облекла. РАВ Миладинови произвежда широка гама работни облекла за почти всички сфери от тежката и леката промишленост.

ТЪРГОВИЯ С ХИМИЧЕСКИ РЕАКТИВИ, ЛАБОРАТОРНА СТЪКЛАРИЯ И КОНСУМАТИВИ

Пловдив
пециализира се в производството на работно облекло-костюми, гащеризони, полугащеризони, якета, манти /мъжки и дамски/, туника и панталон, елеци и др.

Оторизиран вносител на лични предпазни средства, защитни облекла, каски, очила, ръкавици, лицеви маски и филтри, защитни обувки, сигнална екипировка, санитарни аксесоари. Европейски стандарти, високо качество, точност на доставки

лабораторна стъклария, реактиви и химикали, апаратура. Комплексно оборудване на лаборатории.Спиртомери, захаромери- всичко за винопроизв