Благоевград
Фирма ПолАн ООД извършва технологично повтарящи се и специални - взривни работи, проектански услуги, инженерногеоложки и хидрогеоложки проучвания, професионални пиротехнически спектакли, заря и илюминации на територията на цялата страна.

Предмет на дейност на фирма Design Studio RH Project са архитектура, дизайн и строителство. Основни дейности са проучване, проектиране, узаконяване; изпълнение на свои архитектурни детайли; парапети от неръждаема стомана, изработка на козирки и др.

Предмет на дейност проектантско бюро Емил Крумов и Ко ЕООД е комплексно инвестиционно строително проектиране на сгради и съоръжения – стоманобетонни (монолитни и сглобяеми) и стоманени конструкции включително изчертаване на производствени чертежи (КМД).

Ландшафтен дизайн - изкуство в хармония с природата, озеленяване, ландшафтна архитектура, проектиране, узаконяване на проекти, изпълнение, поддържане, интериор и екстериор.КАТЕКС ГАРДЕН е фирма за озеленяване и ландшафтен дизайн с дългогодишен опит в областта

Архитектурно студио Чангулев е специализирано в изготвянето на всички видове градоустройствени, архитектурни и интериорни проекти. Изготвяне на инвестиционни проекти за кандидатстване към еврофондове. Архитектурни консултации. Визуализация. Анимация.

Интелстав ЕООД подържа връзки с много фирми от областта на производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници ( ВЕИ ), производители на вятърни турбини и фотоволтаични системи, фирми извършващи предпроектни и съпътстващи проекта дейности.

Архитект Димитрина Григорова предлага на своите клиенти: • Проектиране • Устройствени планове на жилищни, обслужващи и производствени сгради. Архитект Димитрина Григорова е надежден партньор в процеса на проектиране на обектите, тяхното изпълнение и въвеж

Шумен
Проектиране и изработка на нестандартни мебели за дома, офиса, заведението и магазина на стандартни цени от ПДЧ - интериорни консултации от архитект за обзавеждането и проектиране преустройството или новата сграда за вас и вашия бизнес.

М Дизайн ООД е създадена през 1994г., пререгистрирана през 2004, с предмет на дейност архитектурно проектиране на жилищни,обществени и промишлени сгради, интериорни проекти и градоустройство. Управител е архитект Диана Петрова Хасъмова

Стара Загора
Портал за проектиране, проектанти, купуване, продаване на готови проекти, монолитни, сглобяеми дървени, стоманени, стоманобетонни, фамилни къщи, жилищни, стопански, търговски, административни, производствени сгради и производствени халета