Областни градове

Внос, износ на черни и цветни метали, кабели, проводници, алуминиев и меден валцдрат, разпределителни трансформатори, ниско волтова апаратура, електромотори, материали и машини за изграждане на ЖП линии, резервни части, възли и мотори на вносни

Дейността на фирма 2Р България ЕООД е производство, внос и търговия на осветителни системи, осветителни тела, лампи, интериорно, LED, промишлено, фасадно, градинско осветление.2Р България вече започна производството на горещо поцинковани, стоманени полигонални стълбове за външни открити

Пловдив
Фирмата "Нета сат" ООД е представител на марката "Entes" в България. Фирмата "Ентес" произвежда индустриални измервателни уреди (мрежови анализатори, мулти метри, амперметри, волтметри и др.) релета и кондензатори.

София
Диагностика, ремонт и модернизация на силови трансформатори, автотрансформатори и електрически машини.

София
Ремонт, монтаж, реконструкция на турбогенератори, турбокомпресори, турбодетандри, помпи и др.

Основната дейност на фирма ELTRAF се състои в производство на трансформатори от 10VA до 50kVA, на електрожени, на асансьорни бобини, бобини Крижик, бобини за електромагнитни спирачки и ремонт на горепосочените промишлени изделия.

Производство на маломощни трансформатори с EI ламели, тороидални и импулсни трансформатори. Производство на електронни компоненти.

Трансформатори


Прочети повече
Затвори