Областни градове

Арбанаси
Вилата се намира в най-хубавата и старинна част на Арбанаси. Пред нея е разположен парка на селото р подходящ за деца и възрастни, като място за игри и почивка.В ляво от вилата е разкошният парк на бившата резиденция, откъдето се разкриват неописуемо крас

“Мали Београд” е едно стилно заведение, което ще Ви предложи традиционна Сръбска и Балканска кухня, в съчетание със спокойна атмосфера и изискана архитектура.

Първият ресторант под търговската марка "Мистрал" е открит през 2000 г. Мистрал Българска национална кухня - Предоставя разнообразни ястия, приготвени по домашна рецепта. Ние предоставяме на нашите клиенти висококачествена храна, разумни цени и внимание към всеки гост!

Хотел-механа „Болярка“ разполага с 58 места, от които: 2 луксозни апартамента, 2 малки апартамента и 17 двойни стаи. Всички стаи и апартаменти са обoрудвани с климатик, мини-бар, кабелна телевизия, телефон, самостоятелен санитарен възел и седмичен програматор за температурата в

В старата част на София има една преминала събития, времена и хора механа. Над 70 години в нейния уют са отмаряли скъпи гости. Не успяхме да й устоим, запазихме я и нарекохме: Механа София. Обиколихме България, за да съберем за Вас най-топлите спомени от

Арбанаси
В началото на месец декември 2007г. отвори врати хотел Извора 2. Хотелът се намира в центара на Арбанаси и е част от комплекс Извора.Хотел Извора 2 е построен на мястото на една от емблематичните стари арбанашки къщи, наречена - Родовата къща на поп Михалеви.

Изящен и уютен Хотел Монтесито ще Ви изненада с елегантен стил и луксозен интериор. Хотелските стаи имат неповторим дизайн, кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел.Закуска на бюфет и a la carte, Ресторант – градина

ПАРК ХОТЕЛ СЕВАСТОКРАТОР се намира в архитектурно-историческия резерват Арбанаси, на 4 км. от старопрестолния Търновград и на 3 км. от магистрала София-Варна. От хотела се разкрива уникална панорамна гледка към града на царете - Велико Търново.

Прекрачвайки прага на механата, ще попаднете в традиционният за Банско интериор, представен от много дървения и камък. Декорирана с вкус, придава неповторимо усещане за пиринския край.

Комплекс Водолей разполага с: - Обширен ресторант с уютна обстановка, клтурно обслужване - подходящ за семейни празници и тържества. - Автомивка - ръчно миене на автомобили, двигатели, вътрешно почистване, качество, ниски цени.

Механи


Прочети повече
Затвори