Областни градове

Бързи закуски Балин 65 предлагат голям асортимент от бързи закуски правени на място. Винаги топли и с прясно тесто. Заповядайте и опитайте от нашите бързи закуски на фирма Балин 65!

При нас ще опитате ориенталските изкушения. Предлагаме ви най-хубавата баклава с шам фъстък и с орехи, квадратни и триъгълни.

В детска сладкарница "Стелито" всички остават доволни. Предлагаме: - Кафе - сладкарница за мама и тати - Детска - парти зала за празнуване на рождени дни и различни празненства, а на горния етаж на заведението се помещава зала за възрастни. - Много

Кафе-сладкарница ''Стратилат'' се намира в старата част на старопрестолния гр. Велико Търново. Разположена в началото на Самоводската чаршия, непосредствено до паметника на Стефан Стамболов, тя съчетава по неповторим начин традиция и

Кафе - сладкарница Salieri предлага на своите клиенти богат асортимент от кафе специалитети, мелби, сладки и солени палачинки, алкохолни и безалкохолни коктейли, оригинални сандвичи, салати. Организира детски рожденни дни. Очакваме ви на адрес: кв.

Габрово
СТЕАН ООД развива дейност от 1992 година. Фирмата е производител на сладкарски изделия. Произвеждат и продават бутикови сладкарски изделия: торти, пасти, рула. Работят и по заявка на клиента.

Синята рибка е комплекс, състоящ се от 3 самостоятелно обособени обекта: ресторант, сладкарница

Разполагаме с 40 места на закрито, разпределени в четири малки салона и с 30 места в градината, които при необходимост имаме възможност да увеличим.

Стара Загора
Гурме кафе, вкусни торти, нежна музика и приятна атмосфера

Модерно и приятно местенце, където да опиташ уникални кафе напитки и кафета, да се отпуснеш с чаша топъл чай и книга или да оставиш детенцето да си играе, докато ти се видиш с приятели.

СладкарнициПрочети повече
Затвори