Областни градове

Тутракан
Кафе - аператив "ТЕКЕТ

Ресторант "БРАЗИЛЯ"-турска и българска кух

Мраченик
Кафе аперитив в центъра на с. Мраченик. Прекрасна обстановка. Чудесна природа. Цени - народни. Магазин за хранителни стоки

Кафе - сладкарница Salieri предлага на своите клиенти богат асортимент от кафе специалитети, мелби, сладки и солени палачинки, алкохолни и безалкохолни коктейли, оригинални сандвичи, салати. Организира детски рожденни дни. Очакваме ви на адрес: кв.

Кафе- аперитив "ЛЪКИ". Располага с 2 зали с мека мебел - на сепарета ; билярдна маса и дартс ; заден двор с маси и детска площадка. Организира партита.

Калипетрово
Можете да направите Вашите празнични мигове още по-приятни и вкусни в заведение “При Доньо”. Заведението е с лятна градина и предлага: пици, спагети, аламинути, българска кухня. Извършваме и доставка на храна по домовете и офисите на територията на град Русе.

Черковното кафене в село Жеравна се намира в комплекс Златна Ореша, и е напълно реновирано. Кафенето е с бар, камина и капацитет от 30 места. Запазило своя старинен дух, напомня за разказите на нашите писатели Йовков и Вазов.

Боровец
Само на няколко метра от начална станция на кабинковият лифт в Боровец, точно срещу хотелите Бреза и Флора, се намира Бистро Хрима. Ресторантът е на два етажа, с камина и предлага на своите гости топла и уютна атмосфера. В Бистро Хрима можете да се насладите на традиционна българска

Кафе - аперитив. Смесен магазин за търговия с няколко групи храни. 

Автосервизи, автомивки, кафене

Бистро, КафенеПрочети повече
Затвори