Областни градове

СПА Хотел Клептуза е изцяло реновиран четиризвезден хотел във Велинград в близост до езерото Клептуза. Изключително живописни са околностите на Велинград - богати иглолистни горикрасиви поляни и кристално чисти реки.

Сандански
Бутиковият хотел "Колозео" е малък фамилен хотел, разположен в спокойна тиха местност в полите на Пирин, на 1км от град Сандански и разкрива неповторима гледка към планината. С необиковенната си архитектура и тематичен замисъл хотелът пресъздава автентичната атмосфера на Древния Рим.

Сапарева баня
Къща Здравец - Сапарева баня е с две отделни спални, хол, кухня и санитарен възел. Тераса с гледка към Рила планина. Напълно оборудван със всякаква техника. Във всяка стая има телевизор.

Велинград
БУТИКОВ ХОТЕЛ & СПА ЛЪКИ ЛАЙТ е наследник на добре познатия четиризвезден Спа Хотел Лайт Велинград. Разположен на тиха и спокойна улица близо до центъра на града, хотелът се утвърди, като едно от най - реномираните и луксозни места за отдих в областта.

Етнографски ареален комплекс - Златоград представлява един голям музей на открито, който ни показва как е изглеждал града преди повече от 100 години. Многобройните обекти, някои от които реконструирани с помощта на програмите ФАР и САПАРД разкриват и отразяват природо-географските

Пропърти Мениджмънт БГ” е сред първите компании за управление и отдаване под наем на ваканционни и градски имоти в България. Присъствайки вече близо 10 години на пазара у нас, ние се утвърдихме като можещ и способен партньор, синоним на коректност, работливост и разбира се добри резултати

Велинград
Хотелиерство, ресторантьорство, балнеология. Продажба на стоки внос и местно производство.

Хотелски комплекс Родопа разполага с цялостно изграден оздравителен център, който работи целогодишно с отлични медицински специалисти и рехабилитатори. Предлагаме извършване на следните процедури - ЛФК, уреди, работещи с ниско, средно и високочестотни токове, магнитни процедури.

Велинград
SPA хотел Двореца

Къща за гости - 2 звезди

Балнеокурорти


Прочети повече
Затвори