Град: Перник
Адрес: Бизнес Комплекс Елена

Телефон: 0888 423 770
e-mail:
web site:
Венев Вендинг - Вижте още
5 / 1

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

Венев Вендинг
Венев Вендинг

Фирма Венев Вендинг ООД съществува от 2001 годинa на пазара и се занимава с внос, покупко-продажба и сервиз на "Vending" Автомати, както и други видове кафе машини.

VENEV Vending е дистрибутор на Вендинг автомати - Flymax и Saeco, на монетници CoinCo.

Както и на консумативи за кафе машини: кафе "Jacobs", "Baristo", "Elia" и "Mauro", разтворими висококачествени продукти "Satro".

Има опит с клиенти от малки и средни фирми, организации и частни лица. Фирмата, предлага внос на Вендинг автомати за топли и студени напитки, пакетирани стоки. Вендинг машините са с гаранционен и след гаранционен сервиз.

Наш бизнес партньор е Enco Vending.

Услугите ни са съобразени с широката гама от изисквания на потребителите. Подхождаме със специално внимание и индивидуално към всеки наш клиент и партньор. На разположение във всеки един момент са висококвалифицирани специалисти, готови да окажат съдействие при възникване на евентуален проблем.


Венев Вендинг

Фирмата също така се занимава и с операторска дейност с над 100 кафе и снакс машини в юго-западна България. Съзнавайки значимостта на клиентите за фирмата, цялата й дейност е насочена към все по-пълно задоволяване на потребности им.

За целта Венев Вендинг ООД се стреми да предоставя на своите клиенти стоки и услуги, които по качество напълно съответстват на стандартите наложени от производителите на предлаганите продукти.

Оборудвали сме много търговски обекти, хотели, ресторанти и други обществени сгради. Това са клиенти от малкия и среден бизнес.

Венев ВендингВенев Вендинг

Всички те са еднакво добре дошли при нас. Чрез нашите служители ние участваме отговорно в целия процес на обслужване на клиентите ни: от момента на проучване на потребностите и консултиране при вземане на решение за покупка, през инсталирането на кафе автомати и обучението на потребителя за работа с тях, до гаранционното и следгаранционно сервизно обслужване за осигуряване на безупречна работа на техниката. Ние смятаме, че ще останете доволни от доброто качество на нашите продукти и машини.


Клавиатури за кафеавтомати

www.kafeavtomat.com

Венев ВендингВенев ВендингВенев Вендинг

Кафе машини

Венев Вендинг Венев Вендинг

Консумативи

Венев Вендинг Венев Вендинг
Венев Вендинг - отрасли:

Оборудване за Ресторанти

,
Населено място:

Перник