Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

ЕНЕРГАН 95 ООД - Вижте още

ЕНЕРГАН 95 ООД

ЕНЕРГАН - 95 ООД извършва инженерингова дейност и доставка на оборудване за парокондензни системи и котелни централи,регулиращи и спирателни вентили за индустрията,ТЕЦ,АЕЦ,тръби ,тръбни фитинги,фланци.
ЕНЕРГАН 95 ООДЕНЕРГАН 95 ООДЕНЕРГАН 95 ООДЕНЕРГАН 95 ООД


КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ПЕСТИ ЕНЕРГИЯТА, ТОЙ ЗНАЕ КАК ДА СТАНЕ БОГАТ!


За нас :

Фирма "ЕНЕРГАН - 95" ООД извършва инженерингова дейност и доставка на оборудване за парокондензни системи и котелни централи,регулиращи и спирателни вентили за индустрията,ТЕЦ,АЕЦ,тръби ,тръбни фитинги,фланци.

Оборудването може да се изреди така:
  • кондензни гърнета
  • помпено - кондензни станции
  • регулатори на налягане и температура
  • машини за почистване на топлообменници
  • спирателна и регулираща арматура за индустриални предприятия, ТЕЦ, АЕЦ


Офис на "ЕНЕРГАН - 95" ООД в Равда:
ул. "Несебър" 58, 8238 Равда, област Бургаска, община Несебър
0897 971 443 office@energan95.com


"ЕНЕРГАН - 95" ООД е представител за България на следните фирми производителки:

RICHARDS INDUSTRIES VALVE GROUP /САЩ/

BESTOBELL STEAM (отдел на RICHARDS INDUSTRIES VALVE GROUP) /САЩ/ - Фирмата е специализирана в производството на кондензни гърнета -"трета генерация", които са с 3 годишен гаранционен срок срещу дефекти и загуби на пара. Предлага и помпено - кондензни станции за връщане на конденза.

JORDAN VALVE /САЩ/ - Фирмата произвежда широка гама от регулатори за налягане, регулатори на температура, регулатори на налягане за стерилни цели. Регулаторите за налягане спрямо начина на действие включват: с пряко действие, с пилотен вентил. По начин на приложение фирмата предлага: редуцир винтили, регулатори на диференциално налягане, регулатори на противоналягането, вакуум регулатори. Регулаторите на налягане и температура работят на пара, газ, химикали. Предлага се пълна гама от регулатори и кондензни гърнета за стерилни течения /пара, въздух и течности/.

MARWIN /отдел на RICHARDS INDUSTRIES VALVE GROUP/ /САЩ/ - Фирмата произвежда широка гама от сферични кранове за пара, вода и газове /включително и за ниски температури/

HEX VALVE /отдел на RICHARDS INDUSTRIES VALVE GROUP//САЩ/ - Фирмата е специализирана в производството на приспособления за монтаж на манометри, кранчета за манометри, батерии за монтаж на измерителни уреди и др.

VALSTEAM /Партогалия/ - Фирмата е специлаизирана в производството на конденбзи гърнета, редуцир вентили, помпено-кондензни дтанции, обезвъздушителни вентили за водни инсталации, смесителни вентили за пара-вода, дренажни гърнета за сгъстен въздух, сигнализатори на течение, сепаратори за пара и въздух. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001.
SCHUBERT& SALZER /Германия/ - Фирмата е специализирана в производство на двупозиционни вентили с пневматично или ел. задвижване и контролни вентили / пластинков тип, пневматично или ел. задвижране/. Фирмата има в производствената си гама и контролни вентили за стерилно чисти среди /въздух, течности и пара/.

ARI VALVE CORPORATION /Германия/ - Фирмата е специализирана в производството на:

- Регулиращи (двупътни и трипътни), спирателни, обратни вентили с ръчно задвижване. Пълноподебни предпазни вентили за течности, газове и пара.
- Регулиращи вентили с мотор или пневмозадвижване и редуцир вентили с пряко действие за течности, газове и пара.
- Кондензни гърнета и аксесоари за парокондензни стопанства.

INDUSTRIE TECHNIK /Италия/ - Фирмата е специализирана в производството на широка гама апарати, като: термостати, двупътни и трипътни вентили и бътерфлай вентили с мотор задвижки, сензори, диференциални термостати, термостати против замръзване, преобразуватели на налягане и т.н. Оборудването намира широко приложение в областа на климатичната е вентилационна техника, осигуряване безопасността на работа на вентилаторите, срещу замръзване и т.н.
RED VALVE /САЩ/ - Фирмата е специализирана в производството на спирателна и регулираща арматура за абразивни течения, отпадни води, пулпове, химически агресивни среди. Намира приложениуе оредимно в въгледобивът, рудодобива, циментовото производство, ТЕЦ, пречиствателни станции, производство на хартия, стоанодобивът.

BESTOBELL VALVES /Англия/ - Фирмата е специализирана в производството на спирателна, регулиреаща и предпазна арматура за криогенни условия на работа (отрицателни температури до -197 оC). Арматурата се използва за газове и течности при нискотемпературни условия.

HYDRO-THERMAL CORPORATION /САЩ/ - Фирмата е специализирана в производството на джет кукърс (подгреватели за директно подгряване на вода с пара). Фирмата предлага подгреватели за нуждите на хранително вкусовата промишленост (в производството на пюрета, кетчуп, лютеница, производството на алкохол и т.н.), за подгряван на вода за отопление или битови нъжди, за подгряване на най-различни гъсти течности за нуждите на промишленото производство. Подгревателите подобряват к.п.д. на процеса с 20% в сравнение с използването на стандартни подгреватели (пластинкови или водотръбни). Подгряавнето на флуида става мигновенно. Отклонението на регулираната температура на подгрявания флуид на изхода от подгревателя е +/- 0.5 оC.
B
THOMAS C. WILSON INC. /САЩ/ - Специализирана в производството на оборудване за почистване топлообменните повърхности на котли - пламъчнотръбни и водотръбни, топлообменници, кондензатори, охладители, изпарители, паропрегреватели. Оборудването работи с електромотори, които са свързани с гъвкава връзка към почистващите инструменти.

ABO VALVE /Чехия/ - Фирмата е специализирана в производството на бътерфлай вентили за течности, газове, пара.

CONTROL AIR INC. /САЩ/ - Фирмата е специализирана в производството на регулираща арматура, филтри и трансмитери за подготовка на въздуха за оборудване с пневмозадвижване /вентили, машини/.
BRYAN STEAM /САЩ/ - Производител на комплексно оборудване за котелни централи: водотръбна конструкция котли за гореща вода и пара, деаератори, утилизатори на топлината от повърхностната продувка, сепаратори, водозахранващи системи за котли, системи за ръщане на кондензат.
FNC /Италия/ - Фирмата специализирана в производство на обезопасителни клапани и вентили а резервоари като: дихателни клапани, огнепреградители, баланс вентили, индикатори на ниво.

Мнения за ЕНЕРГАН 95 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЕНЕРГАН 95 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..