Булмер ООД - Вижте още

Булмер ООД

Фирма Булмер ООД е основна дейност официално представителство и сервиз за България на двигатели Mercury/Mercruiser, надувни, пластмасови и алуминиеви лодки Quicksilver, моторни лодки и яхти Sea Ray и Boston Whaler, консумативи, аксесоари и резервни части
Бургас, ул. Хр. Ботев 55

Булмер ООДБулмер ООДБулмер ООД
Кои сме ние?

ИСТОРИЯ:

Булмер ООД

През 1992 година, малко след промените с приятелска помощ и насока създадохме Булмер ООД - първата фирма в България, която внася, продава и сервизира моторни лодки, яхти и двигатели за тях. В нея като инвестиция вложихме любовта си към морето, водните спортове, лодките и двигателите и вече повече от двадесет години продължаваме да работим и да се развиваме.

Стартирахме с основна дейност официално представителство и сервиз за България на двигатели "Mercury/Mercruiser", надувни, пластмасови и алуминиеви лодки "Quicksilver", резервни части и аксесоари за тях. През 1996 г. разширихме партньорството с компанията Brunswick Marine, като получихме представителството за продажби и сервиз на моторни лодки и яхти "Sea Ray".

Партнираме и с други производители - от Полша - Parker Ribs надувни лодки с пластмасов корпус, Galeon, Galia Boats моторни яхти и лодки, от Америка - Scout Boats - спортни и риболовни лодки. Разнообразието на марките извънбордови и бордови двигатели, които се ползват от клиентите ни накара да разширим гамата на сервизната ни дейност и така през 1997 година започнахме да работим с продуктите на TeleflexMarine, частите предлагани от Sierra Marine и пропелерите на Michigan Wheel.

ФИЛОСОФИЯ:

Булмер ООД

Работата ни е свързана с изключителна отговорност към живота и свободното време на хората ползващи лодки и яхти. Максимата, че „морето не е до колене” е основен принцип, които спазваме от самото начало.

Стараем се да работим така с клиентите ни, че да ги научим и те да изпитват респект и уважение към морето. Няма значение каква е лодката или яхта, всеки, който ползва рибарска, надувна или спортна лодка, ветроходна или моторна яхта, трябва да я управлява, експлоатира и да се грижи за поддръжката й така, че да тя му доставя удоволствие и да го връща винаги на брега.

Професионализма и качеството на услугите постигаме с упорит труд, усвояване на нови знания, ползване на модерни софтуерни продукти за тестване и качествени инструменти за ремонт. Стараем се да не допускаме пропуски и да сме точни в обещанията, спазването на сроковете и качеството на услугите, защото за нас удовлетворението на клиентите е важно.

През годините пораснахме и трупахме знания и опит, който предадохме заедно с отговорността и професионализма на поколението след нас. Приемствеността в работата е най-голямата ни гордост и постижение.

Булмер ООДБулмер ООДБулмер ООД

Услуги предлагани от "Булмер" ООД

Сервизен център "БУЛМЕР"

Булмер ООД

Сервизен център "БУЛМЕР" предлага разнообразни услуги свързани с ремонта и поддръжката на:

 • Моторни, спортни, риболовни лодки
 • Надувни лодки и надувни лодки с пластмасов корпус
 • Моторни и ветроходни яхти
 • Бордови двигатели - Mercruiser, Cummins, Yanmar, Volvo Penta, OMC
 • Извънбордови двигатели - Mercury, Evinrude, Johnson, Suzuki, Honda, Yamaha
Гаранционното обслужване на лодки, яхти и двигатели
След гаранционното обслужване и поддръжка на лодки, яхти и двигатели
Поддръжката се състои в две основни сезонни обслужвания - пролетно и есенно
Абонаментно обслужване

Чартиране

Обучение

Булмер ООД

На клиентите, които желаят срещу заплащане специалистите на "Булмер" ООД предлагат обучение:

 • В правилна експлоатация на плавателните съдове
 • Управление на моторни лодки и яхти - плаване в открито море, приставане в пристанище, швартоване и други необходими дейности
 • Запознаване с контролни и навигационни уреди и работа с тях
 • Запознаване с основните системи на лодката и яхтата
 • Информация за поддръжка, прегледи и диагностика
 • Запознаване с основни морски термини, морски възли

Застрахователни услуги

Правилно сключените застраховки дават допълнителна сигурност на плаванията и защита интересите на ползвателите на лодки и яхти.

Булмер ООД

Предмет на застраховките са корпусите и оборудването на лодките и яхтите, както и потребностите на застрахования, възникнали вследствие директното използване на плавателния съд. На клиентите на Булмер предлагаме застрахователни продукти на водещи компании с дългогодишен опит в застраховането на плавателни съдове.

Регистрация на лодки

Булмер ООД

Удобството на клиентите е важно за нас. За това предлагаме услугата регистрация на плавателния съд в Морска администрация и извършване на периодични прегледи.

Съгласно Наредба № 1 от 10 януари 2003 г. за вписване в регистъра на корабите задължително се регистрират всички плавателни съдове с двигатели над 20 к.с. (15 kW) независимо от тяхната дължина. Задължително се регистрират и лодки над 4,57 м (15 фута) независимо от мощността на двигателя.

Булмер ООД
СПОРТНИ ЛОДКИ
КРУИЗЕРИ
ЯХТИ
РИБАРСКИ ЛОДКИ
НАДУВАЕМИ ЛОДКИ
ДВИГАТЕЛИ
РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ